Hagyományaikhoz híven május utolsó vasárnapjához legközelebb eső hétköznapon -május 27-én- rendezték meg a KEVI Harangvirág Óvodájának udvarán a színes programokkal tarkított gyermeknapot.

Idén Udvarhelyiné Polareczki Hajni óvónő vállalta az esemény megszervezését és koordinálását. A délelőtt folyamán forgószínpad szerűen váltotta egymást az 5 csoport a különböző helyszíneken. Két ugrálóvár, körhinta, csillámtetoválás, popcorn és vattacukor is várt az apróságokra.  

A körhinta mellett két ugrálóvár is a gyerekek rendelkezésére állt egész délelőtt
A gyerekek szerint egész évben ez a legszórakoztatóbb nap az óvodában, amikor az önfeledt szórakozásról, ugrálásról, játékról és finomságokról szól minden, mintha csak egy nagy zsúr lenne.
Fiúk, lányok egyaránt sorban álltak a csillámtetoválásért
-Hirdetés-

Tiriczné Szabó Szilvia tagintézmény-vezető elmondta, hogy a nap folyamán a három ivókútból és a születésnapokról, névnapokról megmaradt innivalókkal oltják szomjukat a gyerekek, valamint az év közben megmaradt nassolni valók is előkerültek. Mindemellett a gyümölcsfogyasztásról sem feledkeztek meg a sok édesség mellett. Kiemelte, hogy a gyermeknap a Szülői Közösség hozzájárulásával jöhetett létre. Tamás Bernadett frissen készített popcornnal és vattacukorral támogatta az eseményt.

Ezen a napon a gyümölcs mellett az édesség is megengedett volt

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (92 db kép)
MEGOSZTÁS