2024. május 24-én a Kiskőrösi Óvodák Erdőtelki Óvodájának udvarán vendégeskedett a Szücsi Óvoda apraja és nagyja, ugyanis családi délutánt rendeztek az óvodásoknak és szüleiknek.

A délutánra több, mint százan érkeztek. Az alkalom remek lehetőséget biztosított, hogy az óvodába járó gyermekek, családjaik és óvodapedagógusaik egy kicsit kötetlenebb formában beszélgethessenek, és jobban megismerjék egymást. A gyerekeket ugrálóvárak, arcfestés, vattacukor és popcorn várta, valamint a JuMa Kutyaiskola bemutatója tette még érdekesebbé és tartalmasabbá a délutánt. Természetesen a finom falatok sem maradhattak el, a hot-dog uzsonna mellé szinte mindenki hozott magával valami harapni valót a batyujában.

-Hirdetés-

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Kiskőrösi Óvodák Szücsi Óvodájának nevében mindazoknak, akik nélkül ez a délután nem jöhetett volna létre: Kiskőrös Város Önkormányzatának az asztalok és padok biztosítását, Tamás Bernadettnek a sok finomságot, és a kedves kiszolgálást, Simák Dórának a türelmet és a töretlen jókedvet az arcfestés közben, a JuMa Kutyaiskola Kiskunhalasnak a sok tanácsot a felelős állattartásra vonatkozóan, és az izgalmas bemutatót, a Fazekas Légvárnak a gyermekek aktív mozgásának biztosítását, a Kiskőrösi Óvodák Erdőtelki Óvodájának a vendéglátást, a türelmet és a lehetőséget. A legnagyobb hálával pedig természetesen a Szülői Közösségünknek, a családoknak a gyermekeknek és a Szücsi Óvoda munkatársainak tartozunk, hiszen az ötlettől a megvalósításig, sőt azon túl is mindent megtettek annak érdekében, hogy egy jókedvű délutánt tölthessünk együtt! Köszönjük!

Írta, képek: Bozó-Kutyifa Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira