Május 26-án Izsákon a Kajla Off-Road Tanyán először rendeztek gyereknapot, amelyre számos család kilátogatott. Az eddigi években mindig zárt nagy családi rendezvényeket tartottak, de idén úgy döntöttek, hogy nyitott eseményt szerveznek. Fertig József főszervező elmondta, hogy az Elven Porta, a Pándi ABC és magánszemélyek segítségével valósult meg az ingyenes rendezvény, melyet a Kajla Off Road Tanya és a Kajla Gumi támogatott.

Méltán mondhatják a szervezők, hogy a rendezvény rendkívül sikeresnek bizonyult, hiszen a tízórai nyitásnál már több mint százan álltak a kapuban. A gyereknapon már reggel 10 órától különleges madárbemutató varázsolta el a gyerekeket, majd a néptáncosok kis táncházi mulatsággal várták a családokat.

-Hirdetés-

Az egész program alatt a kicsik népi hagyományőrző játékokkal ismerkedhettek meg, gólyalábazhattak, íjászatot, és különféle kézműves technikákat próbálhattak ki. Természetesen ingyenes ugrálóvár, trambulin, csocsó és színezés is várták a kicsiket.

A legnagyobb meglepetés a palacsinták órája volt, amelyre Fertig József maga sütötte le a több mint 1500 palacsintát, amivel ingyenesen vendégelte meg a gyerekeket.

A rendezvényen a gyerekek az ágasegyházi polgárőr autóba is beleülhettek. A bátrabb gyerekek pedig a zárt területen belekóstolhattak a motorozás világába is.

A szervezők célja, hogy hagyományt teremtsenek ezzel a gyereknapi rendezvénnyel, és minden évben megvendégelhessék a gyerekeket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS