Bemutatták azt a huszonegy lányt, akik versenybe szállnak az idei Magyarország Szépe címért. A verseny döntőjét június 23-án élőben közvetíti a Duna csatorna.

 

-Hirdetés-

    A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary koronáját és elnyeri a lehetőséget, hogy Magyarországot képviselje a nemzetközi Miss World világdöntőn – hangzott el az eseményt beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón.
    A szépségkirálynő-választást nyolcadik alkalommal közvetíti a közmédia, az élő show új műsorvezetőpárosa Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert lesz.

Budapest, 2024. május 29.
Rókusfalvy Lili (középen, b), mellette Kárász Róbert, a két mûsorvezetõ és a versenyzõk a 2024. évi Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján Budapesten, a Sunhill Bistro & Skybarban 2024. május 29-én. Az eseményen bemutatták azt a huszonegy versenyzõt, aki harcba szállhat az idei Magyarország Szépe címért. A verseny döntõjét június 23-án élõben közvetíti a Duna csatorna, akkor derül ki, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntõn.
MTI/Balogh Zoltán

    Kárász Róbert, aki hosszú idő után tér vissza a képernyőre, elmondta: az eseményt Te is királynő vagy mottóval rendezik meg, és most is fontos szerepet kap a jótékonyság.
    A Miss World Hungary döntője 2014 óta látható a közmédián. Az élő show-műsort június 23-án este 18 óra 45 perctől közvetíti élőben a Duna csatorna. A korábbi évekhez hasonlóan a műsorban színvonalas zenei produkciók szórakoztatják majd a közönséget – tette hozzá Rókusfalvy Lili.
    Az élő show-t megelőzi az összefoglaló adás, amely a versenyzők felkészülési időszakát mutatja be. A Királynő útja című felvezető műsort június 22-én láthatják a nézők 19 óra 45 perctől, szintén a Dunán – mondta Rókusfalvy Lili.
    Kárász Róbert ismertetése szerint idén sem lesz fürdőruhás felvonulás. Lesz olyan műsorelen amelynek során – a hagyományoknak megfelelően – magyar tervezők kreációit viselik a versenyzők.
    Kárász Róbert elmondta, hogy a tavalyi győztes, Hacsi Boglárka rendszeresen hírt ad majd közösségimédia-felületein és beszámol a felkészülésről, a kulisszák mögött történő eseményekről, a műsor folyamán pedig a backstage-ből jelentkezik be.
    A fináléban a zsűritagok – mások mellett Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók, valamint Kautzky Armand színművész – szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző nyeri a Miss World Hungary címet és egyúttal a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn – mondta Rókusfalvy Lili.
    Lesz közönségdíj is, a nézők alapdíjas telefonszámon tudnak – a határon túlról is – voksolni az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre egy héten át. Egy telefonszámról ötven szavazatot lehet elküldeni – hangsúlyozta Kárász Róbert.
    Rókusfalvy Lili azt mondta, hogy a világverseny szlogenje a Beauty with a purpose (Szépség céllal) lesz. Ezért a Magyarország Szépe verseny legfőbb missziója továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. A leendő győztesnek fel kell karolnia egy jótékonysági ügyet, amelyet Magyarországon és a világversenyen is képvisel – hangsúlyozta.
    A magyar versenyzők saját maguk választottak projektet, és ők döntik el, hogy azt miként valósítják meg – közölte Kárász Róbert.
    Rókusfalvy Lili elmondta: kéthetes felkészítő táborba vonulnak a versenyzők többek között Balatonfüredre is. Ott derül majd ki, hogy a 21 lányból ki lesz az a 16, aki versenybe száll a Magyarország Szépe címért – mondta Kárász Róbert.
    

Katzenbach Andrea (23) Kiskőrös

„Jelenleg marketing koordinátorként dolgozom, és szerettem volna kipróbálni magam ebben a versenyben is. Rajzolni szeretek, jelenleg grafikusnak és webdizájnernek tanulok, és van egy diplomám kereskedelem és marketing szakon. Szabadidőmben konditerembe járok, már négy-öt éve edzek, és nagyon élvezem. Társaságkedvelő és központi személyiség vagyok, és úgy gondolom, hogy ez a verseny tökéletesen illik hozzám.”

Forrás: Miss World Hungary 
Csipak Zsuzsanna (20) Kiskőrös 

„Az életem meghatározó része volt a jégkorong, amit 12-13 évig űztem. Ez azért volt különleges számomra, mert leginkább fiúkkal játszottam, ami igazán strapabíróvá tett. A verseny számomra váratlanul érkezett, de azóta minden energiámat arra fordítom, hogy minél jobban felkészüljek rá. Nagyon fontosnak tartom, hogy 110 százalékot nyújtsak majd végig.”

Forrás: Miss World Hungary
Geiger Zsanett (23) Csengőd 

„Már harmadik éve élek Budapesten, bár eredetileg Csengődről származom, úgyhogy vidéki kapálólánynak számítok. A versenytánc miatt költöztem fel Budapestre, mert partnerváltáson estem át, és a partnerem budapesti volt. Az életemnek nagy részét a tánc tölti ki – a legtöbb időmet az edzéseken töltöm. Mellette egy konditeremben dolgozom, és már 13 éves korom óta aktívan modellkedem is. Nemrég, három hete végre eljutottunk a táncpartneremmel Európa-bajnokságra, így a felnőtt standard táncok kategóriában Európa-bajnoki versenyen vehettem részt.”

Forrás: Miss World Hungary

Szöveg, kiemelt kép: MTI 
Facebook bejegyzések: Miss World Hungary

MEGOSZTÁS
Írta: vira