Június 1-jén a Csengőd Kúria varázslatos környezetében került megrendezésre az első Lada Találkozó, amely nemcsak az autórajongókat, hanem a családokat és barátokat is vonzotta. A rendezvény egész napos programokkal várta a látogatókat, biztosítva a szórakozást minden korosztály számára.

Csengőd Kúria – Kiscsengőd rendezvényterem és vendégház
-Hirdetés-

A délelőtt folyamán, 11 óráig zajlott a regisztráció, amely során a résztvevők benevezhették Ladáikat a különféle versenyekre és bemutatókra.
Több mint 40 Lada tulajdonos érkezett, és külön öröm, hogy még Vajdaságból is voltak résztvevők.

Az egyik legizgalmasabb programpont a Lada szépségverseny volt, ahol 10 kategóriában versenyeztek az autók:
Legidősebb-,Legfiatalabb autó, Legidősebb-, Legfiatalabb autó tulajdonos, Leghangosabb, Legszebb hangú, Leggyáribb Niva, Legdíszesebb, illetve a Legszebb kategóriákban osztottak ki díjakat.
Különdíjas kategória: Legfüstölőbb gumi
A nap során mindenki megcsodálhatta a gondosan karbantartott, egyedi autócsodákat.

Gumifüstölő

A délutáni programok sem maradtak el. 14 órakor izgalmas tombolahúzás következett, ahol értékes nyeremények találtak gazdára, amelyek felajánlásait a szervezők ezúton is köszönik. Ezt követően, 15 órakor, a látogatók szemtanúi lehettek a lendkerék tartó versenynek, ahol a résztvevők erejüket és ügyességüket mérhették össze.

A nap egyik fénypontja a 16 órakor kezdődő motoros triál bemutató volt, amely során egy ifjú tehetség látványos trükkökkel és izgalmas akciókkal kápráztatta el a közönséget.
A rendezvény zárásaként az Easter zenekar 17 órakor kezdődő koncertje teremtett remek hangulatot, majd 19 órától egy retro disco várta azokat, akik tovább szerettek volna bulizni. A retro zene dallamai visszarepítették a résztvevőket a múltba, és felejthetetlen estét varázsoltak a találkozó zárásaként.

A rendezvény céljairól, a programokról és a jövőbeli tervekről a találkozó egyik fő szervezőjével Szabó-Husvéth Renátával beszélgettünk: 

„Célunk volt ezt a közösséget összefogni és egy nagyszerű eseményt létrehozni, amely nemcsak a Lada autók szerelmeseinek nyújt élményt, hanem a helyszín: a Csengőd Kúria népszerűsítését is szolgálja. Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk a résztvevőktől, a Ladások örömmel fogadták a találkozó hírét, sokan már régóta várták, hogy egy ilyen eseményen vehessenek részt. Szeretnénk, ha minél többen megismernék Csengőd kis „ékszerdobozát”, a Csengőd Kúria rendezvényhelyszínt és a környékbeli programokat. Összességében elmondhatjuk, hogy az esemény sikeres volt, és elérte céljait.”

Az első Lada Találkozó a Csengőd Kúriában igazi sikert aratott, és mindenki reménykedik, hogy jövőre is hasonlóan nagyszabású és élvezetes esemény várja majd az autórajongókat és családjaikat.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (135 db kép)
MEGOSZTÁS