Június 15-én játszódott az UEFA labdarúgó Európa-bajnokság második focimeccse, Magyarország és Svájc között zajló mérkőzés Kölnben. 

-Hirdetés-

Rengeteg focikedvelő csatlakozott ez alkalommal is a mérkőzésekhez, akik a Revaló Pál Közösségi Központban gyűltek össze, ahol igazi stadion hangulat fogadta a nézőket.

A előző esti Németország-Skócia nyitómeccshez képest most sokkal többen érkeztek a mérkőzés megtekintésére, ami érthető, hiszen Magyarország csapata mérte össze tudását a svájci labdarúgó csapattal. A hangulat elképesztő volt, többen a jeles alkalom tiszteletére a magyar zászló színeibe öltöztek. Sok család együtt érkezett gyermekeikkel, akik a meccsnézés alatt a Subfootball jóvoltából asztali focival is szórakoztathatták egymást.

Kapcsolódó cikk
UEFA EURO 2024 labdarúgó Európa-bajnokság: megnyitotta kapuit a Kiskőrösi Szurkolói Zóna
UEFA EURO 2024 labdarúgó Európa-bajnokság: megnyitotta kapuit a Kiskőrösi Szurkolói Zóna
Június 14-én megkezdődött a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság, ezzel együtt megnyithatta kapuit a várva várt Kiskőrösi Szurkolói Zóna is a Revaló...

Szerencsére az időjárás is kedvezett a nézőknek, a szabadtéri több száz ülőhelyen a verőfényes napsütés hatására igencsak megszomjaztak a nézők, a Ba Italház jóvoltából azonban lehűthették magukat hideg üdítőkkel és sörkülönlegességekkel.

Több szurkoló is a magyar zászló színeibe öltözött

Az első félidőben a svájci csapat a 12. percben K. Duah sikerével szerzett gólt, majd számunkra a sikertelenség tovább folytatódott, ugyanis a 45. percben M. Aebischer követte őt a második góllal, így az első félidőt Magyarország játékosai és szurkolói szomorúan zárták.

A második félidő sokáig szinte eseménytelenül telt, aztán a magyarok nagy örömére Varga Barnabás a 66. percben befejelte a magyarok első (és egyben egyetlen) gólját, amelynek eredményeként az egész RePA ünnepelt és éljenzett kivétel nélkül. Azonban sajnos az öröm nem tartott sokáig, ugyanis a több percnyi eseménytelenség után nem sikerült kiegyenlíteni az eredményt, ráadásul az öt perces hosszabbítás utolsó másodperceiben Svájc csapatából B. Embolo bejuttatta a harmadik gólt is csapata számára, Magyarország bánatára, ezáltal a mérkőzés végérvényesen eldőlt, hazánk csapata 3-1-re vereséget szenvedett a svájciakkal szemben.

A közönség szomorúan fogadta az eseményeket

A szurkolók bár csalódottan, de a jövőre reménnyel tekintve hagyták el a szurkolói zónát, de nem maradtak izgalom nélkül, hiszen a szombati napon még másik két mérkőzés vette kezdetét a délutáni és esti órákban, 18 órakor Spanyolország-Horvátország, 21 órakor pedig Olaszország-Albánia csapatai mérték össze tudásukat.

Támogatók: 

             

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (64 db kép)
MEGOSZTÁS
Avatar photo
Írta: Tóth Reni