Június 14. és július 14. között zajlik a 2024-es UEFA EUROPA labdarúgó Európa-bajnokság, amely során Európa országainak futballcsapatai mérik össze tudásukat. A pénteki megnyitó után, amely során Németország – Skócia mérkőzött, másnap szombaton pedig hazánk csapata játszott Svájccal.
A hétvégén ezután még másik öt mérkőzés vette kezdetét a délutáni és esti órákban. 

A nézők a RePában, a Kiskőrösi Szurkolói Zónában nézhetik a mérkőzéseket
-Hirdetés-

A Kiskőrösi Szurkolói Zónában, azaz a Revaló Pál Közösségi Központban várták a közvetítésekre a focikedvelő nézőket. A magyar mérkőzés után a következő játék 18 órakor vette kezdetét, melynek során Spanyolország és Horvátország játszott egymással. Spanyolország három góllal szerzett győzelmet, amelyeket a következő játékosok rúgták:

  • Á. Morata (29′)
  • F. Ruiz (32′)
  • D. Carvajal (45+2′)

A szombati nap harmadik és egyben utolsó mérkőzése 21 órakor kezdődött, ahol Olaszország és Albánia játszott egymással. Az olaszok csapat nyerte a mérkőzést két góllal, A. Bastoni tizenegyedik percben, majd N. Barella tizenhatodik percben szerzett góljával. Ellenfelük, az albán csapat, bár meccs kezdetén a legelső másodpercekben szerzett gólt N. Bajrami jóvoltából, mégis vesztesként távozott a játékból.

Június 16-án vasárnap szintén három mérkőzést nézhettek a labdarúgó kedvelő nézők. Az első volt a 15 órakor kezdődő Lengyelország-Hollandia mérkőzés, mely során az utóbbi csapaté volt a győzelem kettő góllal, melyeket C. Gakpo (29′) és W. Weghorst (83′) rúgott, a lengyelek egy góllal maradtak le a kiegyenlítés lehetőségéről, hiszen ők csak egyetlen gólt szereztek A. Buksa játékosuknak köszönhetően a 16. percben.

18 órakor kezdődött a második meccs, Szlovénia-Dánia mérkőzése volt, amely döntetlen eredménnyel zárul, ugyanis mindkét csapat szerzett 1-1 gólt. A szlovénok csapatából E. Janza a 77. percben, a dánok közül pedig C. Eriksen a 17. percben.

21 órakor került sor a vasárnapi mérkőzések utolsó meccsére, melyben szomszédos országunk, Szerbia csapata mérkőzött meg Angliával. Az angolok csapata a 13. percben szerzett gólt, ezt pedig J. Bellingham rúgta. Az állás a mérkőzés végéig 1-0 maradt Anglia javára, így a játékot ők nyerték meg.

A hétköznapi napokon sem fogunk hiányt szenvedni focimeccsekből, sőt, június 19-én szerdán ismét Magyarország fog pályára lépni Németország ellen, amelyre sok szeretettel várja szurkolóit a Kiskőrösi Szurkolói Zóna a RePában, csakúgy, mint a többi ország mérkőzéseire.

Támogatók: 

             

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS
Avatar photo
Írta: Tóth Reni