Június 17-én is három mérkőzésen várták a szurkolókat a Kiskőrösi Szurkolói Zónában a RePában. 15 órakor Románia-Ukrajna, 18 órakor Belgium-Szlovákia, 21 órakor pedig Ausztria mérte össze tudását Franciaország csapatával. 

-Hirdetés-

A hétfői első meccs 15 órakor vette kezdetét, mely során Románia és Ukrajna mérkőzött meg egymással Münchenben. Románia szerezte meg a győzelmet három góllal. N. Stanciu a huszonkilencedik percben, R. Marin az ötvenharmadik percben, harmadikként pedig D. Dragus rúgta a gólokat a csapat számára. Ezen a meccsen még a Bem József Általános Iskola 1.c és 3.a osztályai is részt vettek, hiszen a tanév utolsó napjainak nyári hangulata arra sarkallta tanító nénijeiket, hogy kivigyék őket a mérkőzésekre.

3.a osztály – Bem József Általános Iskola

A második meccs 18 órakor kezdődött, Belgium és Szlovákia számára Frankfurtban. A mérkőzés már az első percekben eseménydúsan telt, a hetedik percben a szlovákok csapata rúgta az első gólt, I. Schranz által a hetedik percben. Ez az eredmény a meccs végéig változatlan maradt, ezért a győzelem a szlovákokat illette.

A hétfői nap utolsó mérkőzésén Ausztria és Franciaország mérkőzött meg egymással, a végeredmény pedig a franciák javára lőtt hatalmas öngól volt a harmincnyolcadik percben a szomszédos országunk csapatából M. Wöber által. Az esti meccs különleges alkalom volt a Kiskőrösi Szurkolói Zónában, hiszen még egy családi születésnap ünneplésének is helyszínt adott ez este a RePa.

Június 18-án kedden kettő mérkőzést tekinthetnek meg a szurkolók, 18 és 21 órakor a Kiskőrösi Szurkolói Zónában.

Támogatók: 

             

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS
Avatar photo
Írta: Tóth Reni