A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum által alapított díjakat a Centrumos pedagógusnapon 2024.06.13-án Papp Gyula főigazgató és Csúzdi Zoltán kancellár adta át a kimagasló szakmai munkát végző munkatársaknak Kiskunfélegyházán, a polgármesteri hivatal dísztermében.

Antalfiné Kutyifa Zsuzsanna Anna, a KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum pedagógusa „Siker kovácsa” díjban részesült.

Antalfiné Kutyifa Zsuzsanna Anna 40 éve, 1984-től dolgozik a Wattayban, illetve jogelődeiben. A szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán matematika-fizika szakos tanári diplomát, majd a szegedi József Attila Tudományegyetem Természettudományi Karán 2000-ben matematika szakos középiskolai tanár végzettséget szerzett, 2007‑ben pedig az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán matematika szakirányú szakvizsgázott pedagógus diplomát kapott.

-Hirdetés-

Oktató-nevelő munkáját magas színvonalon végzi, ismereteinek naprakész frissességéről folyamatos önképzéssel gondoskodik. A tanulókkal jó kapcsolatot tud kialakítani szaktanárként és osztályfőnökként egyaránt. Mindig arra törekszik, hogy ötletes módszereivel felkeltse tanítványai érdeklődését és figyelmét a matematika iránt. Időt nem kímélve foglalkozik a tehetséges tanulókkal, felkészíti őket az érettségi vizsgára, versenyekre. Diákjai minden évben eredményesen szerepelnek különböző versenyeken.

2024‑ben Polereczki Petra technikumi tanuló megnyerte a Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány által szervezett Zrínyi Ilona matematikaverseny vármegyei fordulóját, az országos döntőben 5. helyezést ért el. Ebben a tanévben több tanulója is eredményesen szerepelt a Megyei Matematika Versenyen, a Zrínyi Ilona Matematikai Versenyen, vagy a Kenguru Nemzetközi Matematikaversenyen, több első, harmadik vagy negyedik helyezéssel is büszkélkedhet.

Sikeres versenyfelkészítő munkája elismeréseként már többször kiérdemelte a Kiskunhalasi Szakképzési Centrumtól a „Siker kovácsa” díjat, illetve már megkapta az „Életmű” díjat is.

Kapcsolódó cikk
A Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum több alkalmazottja is díjazásban részesült
A Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum több alkalmazottja is díjazásban részesült
A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum által alapított díjakat a Centrumos pedagógusnapon 2024.06.13-án Papp Gyula főigazgató és Csúzdi Zoltán kancellár adta át...

Szöveg: KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum
Kiemelt kép: vira.hu archív

MEGOSZTÁS
Írta: vira