Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Június 19-én lépett másodszor pályára hazánk labdarúgó válogatottja az UEFA EUROPA Labdarúgó Bajnokságon, ez alkalommal a stuttgarti stadionban. Sajnos ez a mérkőzés is csalódottan zárult a magyarok számára, Németország csapata ugyanis 2-0-ra szerezte meg a győzelmet. 

A magyar csapat nagyon erősen indított, sokkal jobban, mint a svájci meccsen. Számos szöglet történt a mérkőzés alatt, a németeknél 11, a magyaroknál pedig 7 darab. Bár pozitív lökettel indult a játék számunkra – hiszen a magyar csapat sokkal nagyobb lendülettel kezdte a mérkőzést -, ezt megcáfolták a németek, ugyanis a huszonkettedik percben J. Musiala berúgta az első gólt csapatának.

Tombolt a közönség a magyar gólnál, azonban lesnek nyilvánították
-Hirdetés-

A második félidő utolsó perceinek történései nagy reményt adtak a magyaroknak, ugyanis a negyvenkettedik percben Szoboszlai szabadrúgása után Bolla csúsztatott, amelyet a németek még kivédtek, azonban egyből ezután Sallai befejelte a labdát, amelyet nem tudtak már kivédeni, de mivel lesnek nyilvánították, ezért érvénytelen volt a gól. Ennek ellenére az összes magyar szurkoló tombolt és éljenzett a gólhelyzetkor, még a Kiskőrösi Szurkolói Zónában, a RePában is, amely most is teljesen megtelt a szurkolókkal.

A két félidő közti szünetben a nézők egyből indultak frissítőért, amelyet a Ba Italházban vehettek, Békésszentandrási kézműves sörkülönlegességek, üdítők és különféle alkoholos italok kínálatából.

Ba Italház

Elindult a második félidő. Bár több jó helyzet is volt a meccs közben, sajnos a németek hatvanhatodik percben rúgott második gólja szinte eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét, amelyet I. Gündogan szerzett. Ezután érezhető volt a csapat csalódottsága, de még az utolsó percekig mindenki reménykedett, legalább egy gól szerzésben, amely sajnos nem valósult meg, így a második magyar mérkőzés is vereséggel zárult 2-0-val, a svájcihoz hasonló eredménnyel.

A magyar csapat következő mérkőzése június 23-án, vasárnap este 21 órakor lesz, amelyre szintén várjuk a nézőket a Kiskőrösi Szurkolói Zónába.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (58 db kép)
MEGOSZTÁS