Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Június 18-án kedden kettő mérkőzést tekinthettek meg a szurkolók a Kiskőrösi Szurkolói Zónában, ezek a következők voltak: Törökország-Grúzia, illetve Portugália-Csehország, akik egymással játszottak. Június 19-én hazánk válogatott labdarúgó csapata lépett pályára, előtte Horvátország-Albánia, utána pedig Skócia-Svájc csapatai mérték össze tudásukat.

18-án 15 órakor kezdődött az első rangadó, ahol Törökország-Grúzia csapata mérkőzött meg egymással. A játékot a török csapat nyerte, méghozzá három góllal. Ezeket a következő játékosok szerezték:

  • M. Müldür (25)
  • A. Güler (65)
  • K. Aktürkoglu (90+7)
-Hirdetés-

Bár az ellenfelüknek, a grúz csapatnak sikerült a harminckettedik percben egy gólt szerezni G.Mikautadze jóvoltából, mégis vereséget szenvedtek Dortmundban.

Aznap már csak egy meccset tekinthettek meg a nézők, de annál izgalmasabb volt Portugália és Csehország viadala, amely este 21 órakor játszódott Lipcsében. Az első félidő eseménytelenül telt, azonban a második félidőben a csehek a hatvankettedik percben rúgott gólja (L. Provod) hatalmas ovációt váltott ki a szurkolóikból.

Ez az öröm számukra nem tartott sokáig, hiszen a hatvanhetedik percben egy, bár cseh öngóllal, de kiegyenlítettek Ronaldoék. Az utolsó pillanatig úgy tűnt, döntetlenül ér véget a labdarúgó mérkőzés, azonban F. Conceicao a hosszabbítás másodperceiben berúgta a portugálok második gólját, így ők győztek 2-1 eredménnyel.


 

A szerdai magyar mérkőzést Horvátország-Albánia meccs előzte meg, amely döntetlen eredménnyel, ezen belül is 2-2-vel zárult. A magyar mérkőzés után, – amely sajnálatos módon másodszorra is vereséggel végződött számunkra 2-0 eredménnyel a németek ellen – szintén izgalmas játék vette kezdetét, hiszen Skócia és Svájc játszott egymással, ők pedig a velünk azonos csapatban szerepelnek.

Kapcsolódó cikk
A második magyar mérkőzés is csalódottsággal végződött
A második magyar mérkőzés is csalódottsággal végződött
Június 19-én lépett másodszor pályára hazánk labdarúgó válogatottja az UEFA EUROPA Labdarúgó Bajnokságon, ez alkalommal a stuttgarti stadionban. Sajnos ez...

A skótok bár öngóllal indítottak, a tizenharmadik percben az ellenfél kapujába rúgták a játékszert (S. McTominay). A huszonhatodik percben sikerült kiegyenlíteni a svájci csapatnak (X. Shaquiri), majd több kérdéses gólhelyzet után mégis döntetlen maradt az eredmény.

Hazánk legközelebb vasárnap 21 órakor lép pályára Skócia ellen, addig is a héten még számos külföldi ország mérkőzéseit tekinthetik meg a futball kedvelői a Kiskőrösi Szurkolói Zónában.

Támogatók: 

             

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS