A váci Piarista Kilátó Központban rendezték meg a Szakképzésért Apáczai Csere János Díj átadóját. Országos szinten tíz személy kaphatta meg ezt az elismerést, közöttük van Franczia László, a Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum  igazgatója is.

-Hirdetés-

A Szakképzésért Apáczai Csere János-díj a szakképzés és felnőttképzés területén legalább öt éve végzett eredményes, példamutató tevékenység elismeréséért adományozható.

A 2023/2024-es tanévben 35 éve már, hogy Franczia László megkezdte oktatói pályafutását és 12 éve igazgatóként vezeti a Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikumot.

A díjátadón Magyar Zita a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnöke, valamint Dr. Hankó Balázs a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára, leendő miniszter méltatta a kitüntetetteket, valamint adta át a díjakat részükre.

Az elnyert díjhoz ezúton is gratulálunk és elismerésünket fejezzük ki a szakképzésben nyújtott érdemeiért Franczia László igazgató úrnak!

Szöveg: https://kszcwattay.hu  
Kiemelt kép: https://szakmaverzum.hu/ Draskovics Ádám
További fotók: Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum 

MEGOSZTÁS
Írta: vira