A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum által alapított díjakat a Centrumos pedagógusnapon 2024.06.13-án Papp Gyula főigazgató és Csúzdi Zoltán kancellár adta át a kimagasló szakmai munkát végző munkatársaknak Kiskunfélegyházán, a polgármesteri hivatal dísztermében.

Farkas Károlyné, a KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum munkatársa „Nevelés Támogatója” díjat vehetett át.

A Centrumos pedagógusnapon 2024.06.13-án. Farkas Károlyné -Évi- balról a harmadik

Farkas Károlyné 2011 márciusától dolgozik a kiskőrösi Wattay-ban. Az elmúlt 13 év alatt bizonyította rátermettségét az intézmény bér- és munkaügyi feladatainak ellátására. A munkához való hozzáállása, munkabírása, teljesítménye példaértékű. A munkakörébe tartozó feladatokat alázattal, tisztességgel, megbízhatóan és nagy precizitással végzi. Az elmúlt évek során bármely kollégája bátran fordulhatott hozzá bármilyen kérdéssel, legyen az munkaügyi, szakmai, vagy akár személyes kérdés is.

-Hirdetés-

Minden szívvel végzett szakmában van bizonyos méltóság, és Évi tevékenysége azért eredményes, mert szereti a foglalkozását, és lelkiismeretesen végzi munkaügyi-bérügyi-személyügyi és adózási ügyekkel kapcsolatos munkáját.

Segítőkészségének és lelkiismeretes munkájának köszönhetően Farkas Károlyné kiérdemelte a „Nevelés Támogatója” Díjat.
Kapcsolódó cikk
A Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum több alkalmazottja is díjazásban részesült
A Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum több alkalmazottja is díjazásban részesült
A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum által alapított díjakat a Centrumos pedagógusnapon 2024.06.13-án Papp Gyula főigazgató és Csúzdi Zoltán kancellár adta át...

Szöveg: KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum
Kiemelt kép: vira.hu archív

MEGOSZTÁS
Írta: vira