2024. június 30-án már nyolcadik alkalommal került megrendezésre a BOZI Kupa kispályás labdarúgó torna Soltvadkerten, a Városi Sporttelepen. A focikupa egyben emléktorna is, hiszen 2016 decemberében, egy kiskőrösi teremlabdarúgó kupán elhunyt soltvadkerti labdarúgó Bozorádi Gábor emléke előtt tisztelegnek ezzel a tornával a résztvevők. Gábor volt csapattársai és barátai gondolták 2017-ben, hogy elindítják ezt az emléktornát. Idén már a nyolcadik alkalom volt, hogy megrendezésre került.

-Hirdetés-

Az idei tornára 10 csapat nevezett. Az együtteseket két ötös csoportba sorsolták. A csoportmérkőzések után dőltek el a helyezések. Idén csak bronzmérkőzést és döntőt játszottak. A két csoportmásodik a 3. helyért még a két csoportelső a döntőben csapott össze egymással.

2-sek csatája jelenet a Kaskantyú – Sráczok csoportmeccsről

A bronzmérkőzésen a kiskőrösi fiatalokból álló Esélyetek SE és Sráczok együttese mérkőzött meg. A sokáig döntetlenre álló találkozót a második félidőben döntette el a Sráczok és nyerte meg 2-0-ra a mérkőzést.

BL-Metál – Másnaposak találkozóról egy jelenet

A döntőben megismétlődött a tavalyi finálé, ugyanis megint a TURBO és a Kaskantyú gárdái játszottak egymással. Tavaly nagyon sima győzelmet aratott a TURBO, most a Kaskantyú szeretett volna visszavágni. Jól is kezdték a találkozót, ugyanis Varga Milán lövése után Faddi nagyot védett, a kipattanót végül Dorogi Viktor lőtte a TURBO kapujába 1-0. Nem sokkal később Gráczer lekészítése után Németh Tamás lőtte ki a jobb felsőt 2-0. Újabb percek elteltével Gráczer Máté lövése talált utat a kapu bal alsó sarkába 3-0. A félidő végén Tóth Árpád támadta meg eredményes Rigó kapust, mely után szépített a TURBO 3-1. A második játékrészben próbálkozott a TURBO, de gólt nem tudtak elérni. A végeredményt egy labdaszerzés után Németh Tamás állította be, így a Kaskantyú a döntőt idén 4-1-re nyerte meg.

Harc a labdáért a döntőben

Az eredményhirdetés elején a szokásoknak megfelelően először a Bozorádi család tagjait köszöntötték egy virággal, majd a csapatok képviselői vették át az okleveleket. Az első három helyezett az oklevél mellett kupát és támogató ajándékot is kapott.

A TURBO lett a második

Az eredményhirdetés végén pedig szintén a szokásoknak megfelelően Bozorádi Botondot, Bozi kisfiát is köszöntötték, akinek idén is átadtak a szervezők egy különdíjat.

Külön is köszöntötték Bozorádi Botondot, Bozi kisfiát

Az eseményen Valenda Barna látta el újra a szpíker szerepét. Tóth István Csitta és lánya készítette a finom grill ételeket az egész torna alatt.

A barátok és a család az esemény végén összeállt egy közös képre Bozi fényképe alatt

A torna végeredménye:

1. Kaskantyú
2. TURBO
3. Sráczok
4. Esélyetek SE
5. BL METÁL
6. Hanyat SE
7. Vadkert FC
8. KLC Apukák
9. STE Ifi
10. Másnaposak 

Kiemelt képen: a győztes Kaskantyú együttese

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (153 db kép)
MEGOSZTÁS