Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Június 26-án Magyarország labdarúgó válogatottja sajnálatos módon kiesett az idei UFEA EUROPA Labdarúgó Bajnokság csapatai közül, amikor Grúzia legyőzte Portugáliát. A mérkőzések azonban tovább folytatódtak a nyolcaddöntőkkel szombaton és vasárnap, amelyeket megtekinthettek az óriáskivetítőn a szurkolók a Kiskőrösi Szurkolói Zónában. 

Június 29-én szombaton Olaszország búcsúzott el az EB-től, hiszen ellenfelük, Svájc 2-0 eredménnyel kiejtette őket a játékból (R. Freuler 37′, R. Vargas 46′). Ezután este 21 órakor mérkőzött meg az EB hazai német csapata Dániával, akik szintén 2-0-ra verték le a dán csapatot. A mérkőzést azonban le kellett állítani az első félidőben, hiszen olyan nagy vihar és jégeső kerekedett a játék közben, hogy jobbnak látták, ha szüneteltetik a meccset. Az elmulasztott perceket természetesen hosszabbítás keretein belül bepótolták.

A mérkőzést K. Havertz az ötvenharmadik percben, valamint J. Musiala hatvannyolcadik percben szerzett gólja döntötte el, így Dánia csapatának el kellett hagynia a 2024-es EB-t.
-Hirdetés-

Vasárnap Spanyolország bánt el csúnyán a grúz csapattal, ugyanis négy góllal (Rodri 39′, F. Ruiz 51′, N. Williams 75′, D. Olmo 83′) ejtették ki őket, ellenben ők csak egyet szereztek öngóllal (R. Le Normand 18′). A vasárnapi második mérkőzésen Anglia és Szlovákia mérkőzött meg, amelynek 2-1 lett az eredménye az angolok javára, így hétfőn a szlovákok nélkül folytatódnak a nyolcaddöntők.

A további mérkőzések megtekintésére szeretettel várják a focirajongókat a Kiskőrösi Szurkolói Zónába.

Támogatók: 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS