A hagyományokhoz híven június 25-29. között Ungor Pál idén is megszervezte nyári focitáborát a sport iránt érdeklődő gyerekeknek.  A tábort közel 40 éve az Izsáki Sárfehér SE sportegyesület edzője szervezi, ahová gyakran már a volt tanítványai hozzák el hozzá gyermekeiket.

-Hirdetés-

6-13 éves korosztályban, 25-30 gyermek vett részt, akik mindannyian a helyi fociegyesület különböző korosztályos csapataiban játszanak. A napok reggel 8-tól délután 16 óráig tartottak, a gyerekek napi két edzésen vehettek részt. Az edzések során különféle játékos feladatokat oldottak meg, ami nemcsak a technikai képességeiket fejlesztette, hanem hozzájárult a csapatkohézió erősítéséhez is.

Az edzések mellett számos verseny is színesítette a programot, így például fejelő versenyek, dekázó versenyek és tizenegyes rúgó versenyek. Ungor Pál edző elmondta, hogy az ilyen típusú tevékenységek nemcsak a sport iránti lelkesedést erősítik, hanem hozzájárulnak a gyerekek ügyességének és koncentrációjának fejlődéséhez is. Ez a tábor nemcsak edzéslehetőséget biztosít, hanem kiváló szórakozást és csapatépítést is jelent a gyerekek számára.

A hatalmas területen pedig a gyerekek nem a kütyük bűvöletében voltak, hanem szabadon játszhattak, focizhattak, és élvezhették a szabadidős programokat.

A tábor ideje alatt a gyerekek ellátását a helyi Vino étterem biztosította, a tábort több szponzor is támogatta, köztük a Raklapos Bolt, a Royalsekt Zrt, valamint Szalai Benedek, aki a Horgásztóhoz szervezett kirándulás során szállította a gyerekeket. A kirándulás során a horgászhattak is, ami remek kikapcsolódást és élményt nyújtott számukra.

Az Izsáki Focitábor immár hagyományosan az év végi jutalom is a gyerekek számára, ugyanakkor egy remek előzetes is a következő évi bajnokságra.

Ungor Pál 40 éve elkötelezetten dolgozik azon, hogy minden évben felejthetetlen élményeket biztosítson a fiatal focistáknak, ezzel is hozzájárulva a sport iránti szeretetük és elkötelezettségük növeléséhez.

MEGOSZTÁS