Ahogy már korábban is hírt adtunk róla, egy veszélyes anyagot szállító kamion, egy billencs, egy kisbusz és egy személygépkocsi karambolozott Izsák közelében, az 52-es főút 27-es kilométerszelvényénél július 4-én reggel.
A baleset következtében két ember beszorult, őket a kecskeméti és a kiskőrösi hivatásos, valamint a szabadszállási önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítanak ki a járművekből. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínre három mentőhelikopter is érkezett.
 
A veszélyes anyagot szállító kamionról kénsavat, akkumulátorsavat és hypót tartalmazó rakomány borult az útra, így a tűzoltók is csak légzőkészülékkel közelítik meg a helyszínt.
A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben többen is megsérültek, valamint egy ember a helyszínen meghalt:
“Július 4-én 8 óra körül az 52-es számú főúton Solt felől Kecskemét irányába közlekedett egy 57 éves férfi egy kamionnal. Az út 27-es kilométerénél jelenleg tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiment egy teherautónak, majd a balesetben részes járművek egy harmadik teherautóval és két személyautóval is ütköztek.
A karambol során az egyik autó sofőrje, egy 51 éves szolnoki férfi az életét vesztette. További négy ember súlyosan, hét pedig könnyebben sérült.
A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Szabadszállás és Fülöpháza felé terelik.”
 
Kapcsolódó cikk
Négyes karambol történt az 52-es főúton
Négyes karambol történt az 52-es főúton
Két kamion és két személygépkocsi karambolozott Izsák közelében, az 52-es főút 27-es kilométerszelvényénél július 4-én reggel 8 óra körül. A...
 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.
MEGOSZTÁS