Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Már csak két mérkőzés van hátra a 2024-es UEFA EUROPA Labdarúgó Bajnokságból. Az első elődöntő július 9-én kedden zajlott, melyet Spanyolország és Franciaország játszott egymással. 

Az elődöntőre számos szurkoló ellátogatott a Kiskőrösi Szurkolói Zónába, hogy megtekinthessék az utolsó mérkőzések egyikét. A játékot a spanyol csapat nyerte meg, akik 2-1 eredménnyel verték meg a franciákat, akik így nem kerültek be a döntőbe, és negyedik helyen végeztek a 2024-es Labdarúgó EB-n.

-Hirdetés-

A játék kezdete a vesztes csapatnak kedvezett az első percekben, ugyanis a kilencedik percben Randal Kolo Muani francia játékos rúgta az első, és ezen a mérkőzésen utolsó gólt csapatuk számára. A spanyol csapat ezután belehúzott, és nem sok időkülönbséggel, a huszonegyedik percben Lamine Yamal, majd négy perccel ezután Dani Olmo rúgta be számukra a győztes gólt.

A mérkőzés második félideje eseménytelenül telt, azonban az első félidőben rúgott gólok aránya eldöntötte a játék végét, a spanyol csapat került be a döntő játékba, amely vasárnap, július 14-én kerül megrendezésre Berlinben. Hogy ki lesz Spanyolország ellenfele, az a mai utolsó elődöntő eredményéből fog kiderülni, amely során Anglia és Hollandia játszik egymással Dortmundban.

A Kiskőrösi Szurkolói Zóna stadion hangulattal várja a szurkolókat, étel- és italfogyasztási lehetőséggel, valamint hatalmas LED kivetítővel.

Támogatók:

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS