A Kiskőrösi EGYMI-ben került megrendezésre október 3-án a Kőrös Kupa Kispályás Labdarúgó Bajnokság, melyen öt csapat mérte össze erejét. A Velünk Mozdulj DSE szervezésében megrendezett eseményen a csapatok körmérkőzéses rendszerben játszottak egymás ellen az intézmény tornacsarnokában 4+1 fővel a 10 perces találkozókon.

A programot Schaffer István a Kiskőrösi EGYMI intézményvezetője nyitotta meg, aki felhívta a fiatalok figyelmét a rendszeres sportolásra, annak egészségmegőrző és közösségápoló szerepére.
Schaffer István (balra)
-Hirdetés-

A Velünk Mozdulj DSE elnöke Bányásziné Lukács Margit elmondta, hogy már több éves hagyománya van ennek a labdarúgó tornának, amit most is megrendeztek. A meghívásos tornán a házigazda Kiskőrösi EGYMI gárdája mellett részt vett a Bajai EGYMI, az Izsáki Táncsics Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, a Kiskunmajsai Móra Ferenc EGYMI, valamint a Kalocsai Nebuló EGYMI csapata. A verseny végén minden csapat oklevél a dobogón végzett együttesek pedig érem díjazásban részesültek. Köszönetét fejezte ki az EGYMI intézményének, hogy helyet biztosítottak a labdarúgó torna megrendezéséhez.

Eredmények:

Izsák-Kiskőrös 5-0
Baja-Kiskunmajsa 0-1
Kiskőrös-Kalocsa 1-1
Izsák-Baja 5-0
Kiskunmajsa-Kiskőrös 2-1
Kalocsa-Baja 3-1
Kiskunmajsa-Izsák 1-2
Kiskőrös-Baja 0-2
Kalocsa-Izsák 1-6
Kalocsa-Kiskunmajsa 1-5

Végeredmény:

Az izsáki csapat

1. Izsák 12 p. 18-2

A kiskunmajsai csapat

2. Kiskunmajsa 9 p. 9-4

A kalocsai csapat

3. Kalocsa 4 p. 6-13

A bajai csapat

4. Baja 3 p. 3-9

A kiskőrösi csapat

5. Kiskőrös 1 p. 2-10

Különdíjak

Balról: Kiss Szabolcs, Szalai Márk, Szilágyi Brendon

Legjobb mezőnyjátékos:
Szilágyi Brendon (Kiskunmajsa)

Gólkirály:
Kiss Szabolcs – 7 gól (Izsák)

Legjobb kapus:
Szalai Márk (Kalocsa)

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS