A kiskőrösi Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény szervezésében október 4-én az Idősek Napja rendezvényre várták a város nyugdíjas korú lakóit a művelődési központba. Az eseményt a színházteremben tartották meg, amelyen meglepetésműsorral is kedveskedtek a szervezők az időseknek.

A megjelent érdeklődőket az önkormányzat részéről Kornóczi Natália köszöntötte, majd Domonyi László polgármester szólt a szépkorúakhoz.

A szervezők egy szál virággal vártak minden érdeklődőt
-Hirdetés-

A város első embere elmondta, hogy az önkormányzat az elmúlt időszakban és a továbbiakban is olyan programok megszervezésére törekedik, amely találkozási pont lehet a fiatalok és az idősek számára. Azt kívánta, hogy az idősek számára a nyugdíjas éveik teljenek aktív pihenéssel, a szabadidejükben folytassanak olyan tevékenységet, amiben örömüket lelik és jó egészségben töltsenek minél több percet a családjuk körében. Úgy fogalmazott a polgármester, hogy az idősek a múlt tanúi és a jelen értékes tagjai, akiknek a bölcsessége a társadalom nagy értéke.

Vrabély Győzőné Edit néni 101 éves (a képen középen az ajándékcsomaggal a kezében)

A rendezvényen köszöntötték a város legidősebb férfi és női lakosát is. A településen élők közül a legidősebb férfi Polereczki István, aki 99 éves és egészségi állapotára való tekintettel nem tudott eljönni a programra. A kiskőrösiek közül a legidősebb női lakos Vrabély Győzőné Edit néni, aki 101 éves kora ellenére vidáman, életerősen jött el a rendezvényre és egy ajándékcsomag átadásával köszöntötte őt Domonyi László polgármester.

Peller Károly

A szervezők ezt követően egy meglepetésműsorral kedveskedtek az időseknek, amely során Peller Károly operetténekes dalcsokorja aratott nagy sikert. Az esemény zárásaként a művelődési központ emeleti aulájában vendégelték meg az időseket finom falatkákkal és frissítő italokkal.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (57 db kép)
MEGOSZTÁS