Elsődleges célunk, hogy olyan kiskőrösi és térségi hírekről, eseményekről, érdekességekről tájékoztassuk olvasóinkat, amik őket érdeklik. De ez nem is olyan egyszerű, mint ahogy az elsőre hallatszik a mai hírverseny dömpingben, és a “Google a barátunk” időszakban. Sokszor nehéz kitalálni azt, hogy vajon mi foglalkoztat, mit olvasnátok TI szívesen. Van, hogy egy napokig elhúzódó, több munkaórás interjú a várakozásainkat igencsak alul múlja, míg egy gyorsan összerakott cikk, aminek nem sok esélyt adtunk, épp az ellenkezőjét váltja ki, és több százan/ezren olvassák. Ki érti ezt?!

Az alábbi cikkeink érdekeltek TITEKET a leginkább. Baleset, történelem, bűncselekmény, haláleset, megnyitó, kíváncsiság. Címszavakban a 2021-ben legolvasottabb cikkeink, amiket összegyűjtöttünk egy TOP 10-es listába:

-Hirdetés-

10. 

9. 

8.

7.

6.

 

5.

4.

3.

2.

1.

De helyileg honnan is olvassátok az írásainkat?

A Kiskőrös és térségéből elszármazottak, külföldön dolgozók, vagy valamikori turisták is érdeklődnek az itt történt események, hírek, interjúk felől. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a következő statisztikánk eredménye. A Földön alig van olyan ország, ahonnan ne kattintottak volna rá a VIRA.HU-n megjelent valamelyik cikkre. Érdekesség, hogy országok tekintetében Magyarország (1.) után az Amerikai Egyesült Államokból (2.), Németországból (3.), Romániából (4.), Írországból (5.), Ausztriából (6.), az Egyesült Királyságból (7.), Svédországból (8.), Svájcból (9.) és Szlovákiából (10.) is népes, rendszeres olvasótábornak örvend a VIRA.HU. De még Indonéziából, Kolumbiából, Kenyából, Irakból, vagy Srí Lankáról is.

A kék színnel megjelölt országokban olvassák a VIRA.HU-n megjelent cikkeket. Jól látható, hogy aligha maradt szürkén ország a világtérképen

Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS