Őszi dekoráció, boszorkánytánc, svédasztalos vacsora és hajnalig tartó mulatság várta a vendégeket 2024. október 26-án szombaton a kiskőrösi Kőrisfa Óvodában. Az idei jótékonysági bálon 103 fő vett részt, melynek bevételét KRESZ-park építésére fordítja az óvoda vezetősége.

Harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját a Kiskőrösi Óvodák Kőrisfa Tagóvodája, melyet 2024. október 26-án szombaton este 18 órától tartottak az intézményben. Az idei rendezvény a „Tök jó buli a Kőrisfában” címet kapta, így az őszi hangulat és a tök került az est középpontjába. A tökös díszekből, csontvázakból, madárijesztőkből és színes lámpásokból álló dekorációt az óvoda munkatársai a szülőkkel közösen álmodták és valósították meg Márkóné Kovács Renáta segítségével, aki a szülői munkaközösség összefogását erősítette. Soós Emese felajánlása egészítette ki a dekoráció eszközeit a bálra. A Kiskőrösi EGYMI jóvoltából kerültek székek a rendezvényhelyszínre.

Tökös díszekből, csontvázakból, madárijesztőkből és színes lámpásokból állt a dekoráció
-Hirdetés-

A bált 19 órakor Albert Amina tagóvoda-igazgató nyitotta meg, aki beszédében köszöntötte a jelenlévőket, ismertette az est programját, valamint megköszönte a szülők és pedagógusok áldozatos munkáját.

Albert Amina tagóvoda igazgató köszöntötte a jelenlévőket

A megnyitó után a Spirit Tánc Sport Egyesület csengődi növendékei léptek táncparkettre. A négy fiatal tehetség különböző latin táncokat mutatott be a közönségnek, akik vastapssal jutalmazták előadásukat. Felkészítő tanáruk Geiger Vivien volt.

A Spirit Tánc Sport Egyesület csengődi növendékei különböző latin táncokat mutattak be a közönségnek

A táncbemutatót követően svédasztalos vacsora várta a vendégeket, melyet a keceli Fürtös Vendéglő biztosított. Az italokat az egész este folyamán a Korona Pizzéria szolgáltatta a bárpultnál. A szülők és pedagógusok közös boszorkánytáncát 22 órakor tekinthette meg a közönség, a koreográfiát idén is Szabó Brigitta találta ki és tanította be a fellépőknek.

A szülők és pedagógusok közös boszorkánytáncát 22 órakor tekinthette meg a közönség

A tombolanyereményeket éjféltől 1 óráig lehetett átvenni. Összesen 560 tombolatárgyat sikerült összegyűjtenie a szülőknek, ebből 145 fődíjas, a többi kisebb értékű. A legnagyobb fődíj egy vásárlási utalvány volt, amit függönyvarrásra és függönyanyagra lehet beváltani. Idén 103 fő vett részt a rendezvényen, akik pedig nem tudtak részt venni a bálon, azok támogatói jegyek vásárlásával tudtak hozzájárulni az eseményből befolyt összeg növeléséhez. A bál bevételét a szülők és pedagógusok közös szavazata alapján egy KRESZ-park kialakítására fordítja majd az óvoda.

Az est további részében a hajnalig tartó tánchoz és mulatozáshoz Németh Pál (DJ Saul) szolgáltatta a talpalávalót.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (61 db kép)
MEGOSZTÁS