Soltvadkerti Sörfesztivál 2016 összefoglalója

Az idei évben is megtartották Soltvadkerten a Sörfesztivált.
Az egész fesztivál remek időjárásban zajlott. Verőfényes napsütés, felhőtlen égbolt és nagyon meleg idő volt jellemző az egész fesztiválra. A hőség persze nem volt probléma, mert a Büdös-tóban tudták lehűteni magukat a kilátogatók. Ez mellett a meleg mellé nagyon jól illett a finom jéghideg sör is.

-Hirdetés-

A programok változatosak voltak mind a három napon.
Pénteken 20:00 órai kezdettel “zenés időutazás” Arató videó disco volt, ami egészen hajnalig tartott.
A szombati programok sorát  a Rumba Gitana nyitotta 15:00 órakor. A kiskunhalasi együttes laza latinos zenét tárt a közönség elé.
17:00 órától a sokak által ismert Honeybeast lépett fel, akik eljátszották ismertebb zenéiket, mint például a “Legnagyobb hős”, “Maradok” és a “Bódottá.
19:00 órától a mulatós zene kedvelői örülhettek, mert Jolly és Suzy lépett fel.
21:00 órától Caramel, az-az Molnár Ferenc és együttese zenélt.
23:00 órától pedig a tavaly is fellépő kiskunhalasi Welcome Band szórakoztatta a közönséget ismert zenékkel, egészen hajnalig.

Vasárnap 14:00 órától retro slágereket zenélő Melodyland nyitotta a vasárnapi fellépők sorát.
15:30 órától ismét a mulatós zene “szerelmesei” örülhettek,mert Sihell Ferry és Henna voltak Színpadon.
16:30 órától a könnyű zene ikonikus személye Kovács Kati lépett fel, aki egy remek hangulatú koncertet adott, amit a közönség is nagyon élvezett.
Olyan ismert slágereket játszott a vele együtt zenélő idős billentyűs társával, mint például:” Ha legközelebb látlak”, “Úgy szeretném meghálálni”.
18:00 órától következett Freddie, tehát Fehérvári Gábor Alfréd, aki “Pioneer” című számot is elénekelte, amivel az Euróvíziós Dalfesztiválon lépett fel Magyarországot képviselve.
20:00 órától pedig a Bikini zenélt, aminek hatalmas sikere volt.Több Bikini rajongó is megjelent. A koncerten felcsendült például a “Közeli helyeken”, “Legyek jó”, “Elmegyek”, “Adj helyet”. A koncert végén hatalmas tapsvihart kaptak D.Nagy Lajosék.

Találkozunk jövőre is a Sörfesztiválon és reméljük 2017-ben is ugyan ilyen színvonalas lesz a program felhozatal.

Cikkünk folyamatosan frissül képekkel és egy drón film is felkerül a héten a fesztivál eseményeiről.

Fotók: Orcsik Zalán

MEGOSZTÁS