Szekeres Mónika több nyelven beszélő nyelvtanár, aki idén először indított nyelvi tábort Kiskőrösön. 22 gyerek angolozott vele és segítőivel az Easy Learning táborban, amelynek folytatásában spanyol és német nyelvet is tanulhatnak a jelentkezők.

-Hirdetés-

A táborról Szekeres Mónika így nyilatkozott:
-Az idei tábor volt az első számomra is. Ez egy angol nyelvi tábor volt az 5-13 éves korosztály számára. Besegítettek a csoportfeladatokba olyan volt tanítványaim is, akik egykoron általam készültek fel nyelvvizsgára, vagy akivel együtt néptáncolok. Csoportokban dolgoztunk a gyerekekkel, hiszen a kisebbeknek azért lankad a figyelme, könnyebben fáradnak, ők más feladatokat is kaptak. Természetesen figyelembe vettük, hogy kik azok akik még nem olvasnak, nem írnak. Délelőtt a kultúrához, a szokásokhoz kapcsolódó angol feladatokat kaptak, délután pedig minden nap más foglalkozás volt. Reggel 7.30-kor kezdtünk és 9 óráig sport tevékenységgel töltöttük az időt vagy montázst készítettek az angol királyi családról vagy épp zászlókat alkottak, esetleg csapatjáték volt soron. 9 órától pedig kezdődött a tényleges tanulás. Volt, hogy 2 órán át csak énekeltünk, mert arra volt igény, máskor az előre elkészített munkafüzetekből dolgoztunk. Ebéd után pedig színes program volt minden napra.

A táborban kisebb csoportokban tanultak a gyerekek

Hétfőn lovaskocsikáztunk és a Szücsi erdőben számháborúztunk. Kedden sorverseny volt itt helyben 15 különböző feladattal. Szerdán kézműveskedtünk. Csütörtökön az Úttörténeti Múzeumban voltunk, amit a lányok majdnem jobban élveztek a fiúknál. A pénteket pedig egész nap a soltvadkerti Tavirózsa Kalandparkban töltöttük, ahol lehetett gokartozni, de angol feladatokat is kaptak. A nap zárásaként volt tábortűz is és amerikai mintára sütöttünk mályvacukrot a gyerekekkel.

DéKá

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS