Egy szülőnek az a jó tábor, ami a gyermeknek is jó! Ez szerencsés a táborvezetőknek, mert nem a szülő igényeinek kell megfelelni, csak a gyermeknek. Egy gyermek őszinte, látványosan tud unatkozni és legalább ennyire kimutatja azt is, ha az a program neki való. A szülőnek fontos, hogy a tábor legyen biztonságos, izgalmas.

-Hirdetés-

Augusztusban sokan szabadságon vannak, de a legtöbb szülőnek gondot okoz a gyermek elhelyezése. Találtunk egy olyan tábort, ahol a gyermek iskolája lehetőséget adott a gyermekek napközbeni ellátására, szinte egész nyáron. A nyár utolsó hónapjában két hét angol tábor várta a KT Bem József Általános Iskola tanulóit. Az első héten 45 a második héten (a hónap közepétől) 42 gyermeket fogadtak/fogadnak.

A nagy létszám ellenére a fiatal pedagógusok tökéletes logisztikával vezették a tábort. A foglalkozásvezetők Malustyik Edit, Sinkó Natália és Vlcskó Dávid szakmai elhivatottságának köszönhetően nem volt unatkozó gyermek a táborban. A jól összeállított programokon mindenki megtalálta a számára megfelelőt, ahol igazán kiteljesedhetett. Délelőttönként csoportokra bontva forgószínpadszerű angol nyelvi foglalkozással hasznosan töltötték az időt. Délutánonként szórakoztató-, ügyességi-, kézműves-, és sportfoglalkozásokat tartottak. Városismereti vetélkedő, mozi, strand szerepelt a programok között.

Az egyik délután ellátogattak a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra, ahol Baltás Adrienn c.r.zászlós végigkalauzolta a gyermekeket az épületben, majd közlekedésbiztonsági előadást tartott, aminek részeként gyakorlatban is megmutatta a gyalogos és kerékpáros közlekedés helyes és biztonságos viselkedési normáit. Belefért még egy lovaskocsikázás is a Szöllősi tanyára, ahol öröm volt látni, hogy a kütyükhöz szokott gyermekek is élvezték az állatok közelségét. Egyébként egész héten telefonmentes volt a tábor. Egy táborzáró vetélkedő és sorverseny tette emlékezetessé a hét utolsó napját.

Említésre méltó, hogy minden nap bőséges gyümölcsöt kaptak, amit a Garden gyümölcs Vega-Ház Kft. , a Japi Zölcsi.hu és a Dózsa György úti Zöldség- Gyümölcs Kereskedés biztosított a gyermekek számára.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS