Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola alsós tanulói ötletes jelmezekkel, a felsősök közös produkcióval szerepeltek az idei farsangi mulatságon.

-Hirdetés-

A Diákönkormányzat szervezésében plüssállat gyűjtéssel kezdték az idei farsangot az iskola diákjai. Az alsó tagozaton 128, ötletes jelmezekbe öltözött farsangoló bemutatkozása volt a fő műsorszám. A zsűri a legötletesebb jelmezeket szóban is értékelte, akik a felhívásra összegyűjtött plüssállatok közül elsőként választhattak. Szerencsére annyit sikerült összegyűjteni, hogy minden jelmezbe öltözött alsós farsangoló választhatott magának egyet. Folytatásként, felszabadult hangulatban került sor tombola nyeremények és a party szemüvegben érkezők jutalmának sorsolása.

A felső tagozatosoknál az osztályok közös szereplése adta a fő műsorszámot. A táncos és humoros, prózai jelenetek közül a Fábri show paródia aratott osztatlan sikert a nézőknél. A zsűri egy-egy tortával, csokival jutalmazta a fellépő csoportokat. A tombola sorsolás izgalmait túlélve jött a várva várt diszkó, amit a régi ismerős DJ Sanya a gyerekek kívánsága szerint kevert.

Az iskolai farsangon a szülők által készített szendvicsek, sütemények, valamint a tombola bevétele a Szülői Munkaközösséghez és Diák-önkormányzathoz került a további rendezvények támogatására.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS