Soltvadkerten február 27-én délután Retro Partyt szerveztek az Egyesített Szociális Intézményben, ahová meghívott sztárvendégek érkeztek.
Ott volt Korda György és Balázs Klári, Hernádi Judit, a Hungária, Karády Katalin, a jó LaciBetyár, a Z’Zi Labor, Hofi Géza és Bódi Guszti. Valamint fellépők érkeztek a „Meseautó” és a „Porsche szerelem” dalával.

-Hirdetés-

„Klubunk életében a farsang nemcsak a tél búcsúztatója, hanem a tavasz, és a rendezvényeink kezdete. Hosszú utat tettünk meg, amíg eljutottunk addig, hogy bátran merjünk jelmezbe bújni, „bohóckodni”, kacagni. 2004-ben vettünk részt először a klubtagokkal egy farsangi mulatságon, és évről évre újabb ötletekkel és ezzel együtt feledhetetlen élményekkel gazdagodtunk” – tudtuk meg dr. Lacziné Ritter Andrea intézmény vezetőtől.

A mulatságon vendégük volt dr. Pozsgai Boglárka képviselő, aki maga is tevékeny résztvevője volt a rendezvénynek – Minnie egér jelmezét öltve érkezett a mulatságra. Minnie egérnek párja is akadt Molnár Kornélia személyében, aki Mickey egér jelmezét húzta magára és bizony sokáig találgathatták a klubtagok, hogy ki bújt el a jelmez mögé.

A farsangi délután a Sa-No-Ti Kft. által sütött fánkkal és Jaksa Antal zenéjével folytatódott. A műsor összeállítói a klub munkatársai – Farsang Lászlóné, Szekeresné Mihók Szilvia, Oláh Imréné és Vidra-Windecker Emőke.

Köszönet a klubtagoknak a lelkes részvételért és szereplésért!

Kovács Gyula

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS