Írta: vira

Kinőtte kiskőrösi telephelyét a Rózsa-Stone Kft., közismertebb nevén a Rózsa Kő.

Telephelyet, logót váltottak, de megbízhatóságuk és lendületes munkavégzésük mit sem változott. A tulajdonos, és a szakmai vezető továbbra is Rózsa Tibor kőfaragó mester, aki immáron 25 éve megállás nélkül dolgozik és bizonyít a köves szakmában.

Rózsa Tibor kőfaragó mester munka közben
-Hirdetés-

A kiskőrösi Aradi utcai műhely bezárta kapuit.  Mostantól Soltvadkerten a Kiskőrösi út 6. szám alatt (az 53-54-es főút közös szakaszán) nyílt 3000 m2-es új telephelyükön, óriási árukészlettel várják vásárlóikat.

A kiállított épület kövek, kerítés fedlapok, ablakpárkányok, konyhapultok, lépcsőlapok, egyedi tervezésű síremlékek, és a 100-nál is több azonnal megvásárolható kész síremlék között mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, melyek gránitból, márványból és mészkőből készülnek.

Az új telephely címe: 6230 Soltvadkert, Kiskőrösi út 6.

Immáron 25 éve dolgozom kőfaragóként, a szakma iránt érzett mély szeretettel és tisztelettel. A legősibb mesterségek egyike a kőfaragás. Engem a maradandót alkotni vágyása vezényelt a „sziklák” közé. Ridegségük, keménységük nem tántorított el attól, hogy feltárjam rejtegetett szépségüket. Sajnos ez ma már egy hiányszakma, ezért is képzem magam folyamatosan, hogy a leendő fiatalságnak egyszer mestere lehessek, hogy ezt a nehéz, de hálás és szép szakmát minél több mester-jelöltnek tovább adhassam. Műhelyünkben a vésőtől a 3D tervezésig minden a vásárló elégedettségét kell, hogy  szolgálja. A szakembereink által elhelyezett kőlapok, síremlékek az utókor számára is értéket fognak képviselni, hiszen a kő sohasem megy ki a divatból. Fontos még megjegyezzem, hogy a szakszerűtlenül felállított síremlékek minden évben több sérülést is okoznak, amikor fejkövek dőlnek a temetőbe látogatókra. Fontos, hogy csak kőfaragó, épületszobrász és műkőkészítő végzettséggel bíró, telephellyel rendelkező mestert válaszunk, hogy elkerüljük a szakszerűtlen munkából adódó kellemetlenségeket. A minőségi, szakszerűen elkészített síremlékeknek a garancia időn túl is meg kell őrizniük állapotukat  – mesélte hírportálunknak Rózsa Tibor, kőfaragó mester.

Érdeklődni, rendelést leadni az alábbi elérhetőségek valamelyikén vagy személyesen lehet:

Telefon: 06-78/455-582 (munkaidőben)
Mobil: 06-30/257-5038
E-mail:  info@rozsako.net
Cím: 6230 Soltvadkert, Kiskőrösi út 6.
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig: 8-17 óra
Szombaton 8-12 óra 

Kutyifa Icu 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS