Írta: vira

2020. április 7-én, életének 53. évében tragikus gyorsasággal hunyt el a soltvadkerti származású Simon József c. r. főtörzszászlós, aki 1988. szeptember 1-jén kezdte meg rendőri pályafutását a Kiskőrösi Rendőrkapitányság állományában, gépkocsizó járőrként. 1990. október 1-től 1995. augusztus 31-ig körzeti megbízottként, azt követően bűnügyi vizsgálóként dolgozott.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság állományából 1996. július 1-i hatállyal került áthelyezésre a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság állományába, ahol nyomozóként, majd 1999. júliusától ügyeletesként teljesített szolgálatot.

2004. október 1-től ismételten a Kiskőrösi Rendőrkapitányság állományába került, ahol ügyeletesként, 2013. november 16-tól pedig szolgálatparancsnokként látta el feladatait.

Simon József c. r. főtörzszászlós szakmai tudása, elméleti felkészültsége átlag feletti, eljárása, ügyintézése során mindenkor udvarias, határozott volt, tevékenységét a szakmai intelligencia jellemezte. Feladatait kiválóan, az állomány többi tagja előtt példamutatóan hajtotta végre.

Vezetőivel, kollégáival kapcsolatát a szakmai és emberi tisztelet, a megbecsülés, a korrekt együttműködési készség, a bajtársiasság és az önzetlen segítségnyújtás jellemezte. Aktívan kivette a részét a rendőrkapitányság állománya körében a jó szakmai, emberi kapcsolatok kialakításában, a kollégák által egymást segítő légkör megteremtésében, fenntartásában.

A karácsonyt még családja körében ünnepelte

A Rendőrséghez való kötődése erős, szervezet iránti lojalitása példaértékű volt, személyiségével, kitartó munkájával a testület hírnevét erősbítette, melyről számos alkalommal elismerően nyilatkoztak az együttműködő szervek, társhatóságok képviselői, illetve az állampolgárok.

Az általa irányított állományt mindenkor lelkiismeretesen ellátta információval, részükre a szakmai és élettapasztalatából adódó gondoskodással határozta meg a feladatokat.

A kapcsolatteremtő és konfliktuskezelő képessége kimagasló, irányítói kvalitása – valamennyi, a kapitányságon dolgozó vezető véleménye alapján – kiemelkedő volt.

2016-ban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tárgyjutalomban részesítette 50. születésnapja alkalmából Simon József r. főtörzszászlóst, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály szolgálatirányító parancsnokát

Rátermettsége, szakmai tudása, hozzáértése, kitartása az évről évre fiatalabbá váló állomány felé mindenkori útjelzőnek tekinthető és méltán példaértékű.

A sok évnyi munkája során mutatott helytállásával, munkához való pozitív hozzáállásával, eredményességével örök megbecsülést élvez volt kollégái és vezetői körében egyaránt.

Sajtóközlemény 
Kiemelt kép: https://kiskoros.hu/

Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS