Írta: vira

Fejsérüléssel szállították kórházba annak az autónak az utasát, amely Kiskőrös közelében az 53-as főúton rohant bele egy másik gépkocsiba.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Úgy tudjuk, egy Audi személyautó leállt az út szélére, majd meg akart fordulni, ezért tolatni kezdett egy kapubejáróba, amikor Kiskőrös irányából egy nagy sebességgel haladó a Rover személyautó belecsapódott az Audi oldalába. Az ütközés erejétől az Audi az út szélére, míg a másik jármű az út közepére sodródott. Információink szerint a Rover utasa nem használta a biztonsági övet, őt a mentők fejsérüléssel a kiskunhalasi kórházba szállították. Úgy tudjuk, a Rovert vezető fiatalembernek nem volt vezetői engedélye. A helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. A baleset körülményeit a kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai  vizsgálják.

Juhász D. Géza 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS