Írta: vira

Internetes hirdetési felülettel (Facebook csoporttal) segítik a helyi termelők és potenciális vásárlóik összekötését Kiskőrösön és környékén. 

A kezdeményezés célja, hogy bővüljenek a nehéz helyzetbe került magyar termelők értékesítési lehetőségei, illetve minél kevesebben hagyják el otthonaikat a járvány idején.

-Hirdetés-

A koronavírus-járvány miatt a helyi termelők többsége nehéz helyzetbe került: egyre több piac zárja be kapuit, más értékesítési felület hiányában pedig a termelők nehezen találnak vevőt terményeik, termékeik számára.

Mindenki számára előnyös, ha helyi terméket választ. A vásárlók közvetlen környezetükben, így fenntarthatóbb módon juthatnak kiváló minőségű, magyar alapanyagokhoz, élelmiszerekhez. Vásárlásukkal pedig támogatják a nehéz helyzetbe került helyi termelőket, akik így tovább folytathatják értékes munkájukat.

Tekintettel a jelenlegi gazdasági, piaci helyzetre létrejött ez a csoport!
Eddig is tele volt az internet, Facebook mindenféle hirdetésekkel, itt csak kiszűrve, lokálisan és tematikusan hirdethetnek! A mostani piacokon nehezen eladható, és nehezen beszerezhető alapvetően helyben termelt friss élelmiszerek online piaca. Zöldség, gyümölcs, méz, tojás, hal, hús, füstölt áruk, virág, palánta, kézműves házi tészták, takarmány stb…. minden amit egyébként is a zöldség piacon szoktak árulni Kiskőrösi és környékbeli termelők, kereskedők helyi fogyasztóknak!
A hirdetéseket képpel, telefonszámmal, helyszín megjelöléssel várjuk. Az árat nem kötelező kiírni, mivel a piacon is alkudozunk. Egyeztethetünk messengeren, telefonon az árral kapcsolatban, de természetesen ki is lehet írni az árakat a képekhez aki szeretné.
Az egészségügyi jogszabályok betartását kérjük! Lehetőleg kiszállítással történjen a termékek eladása, amennyiben az eladónak módjában áll, vagy előre egyeztetett időben, privát helyen köttessen meg az üzlet! Nyugta vagy számla adásra ügyeljünk!
Köszönjük a tagságot. Várunk a csoportba termelőket, kereskedőket és potenciális vásárlókat is!!
– olvasható a csoport leírásban. 

A Facebook csoporthoz IDE kattintva tudsz csatlakozni! 

Kép(ek): illusztráció 
Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS