Írta: vira

Hatalmas tűz keletkezett Izsák külterületén, az Ágasegyháza felé vezető út mellett, egy pezsgőüzem területén, ahol egy szárazáru tárolására használt raktár tetőszerkezete égett.

 

-Hirdetés-

A helyszínre a kiskunhalasi, a kecskeméti, a kiskunfélegyházi, a kiskőrösi és a solti hivatásos, a szabadszállási önkormányzati, valamint az orgoványi önkéntes tűzoltókat riasztották, majd csatlakoztak a munkálatokhoz dunaújvárosi és dabasi egységek is, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, kilenc vízsugárral és két vízágyúval oltották el a lángokat.

Mint a helyszínen megtudtuk, a tetőszerkezet a tűz miatt több helyen beszakadt. A tűzoltók több targoncát is kimentettek a tűzből. A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett a telephely területén kívül, de nem mutatott ki a határértéket meghaladó károsanyag-koncentrációt.

A tűzoltók több helyen megbontották az épület tetejét és eloltották a lángokat. Információink szerint személyi sérülés nem történt, az anyagi kárt viszont egyelőre megbecsülni sem lehet.

 

Juhász D.Géza

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS