Az elmúlt napokban az óvodásokra került a sor a kisiskolások után a Birkózó Napközis Táborban Soltvadkerten. A korra való tekintettel kicsit máshogyan kezdtek bele a táboroztatásba.

Több türelemre, és nagyobb odafigyelésre volt szükség a hét folyamán.

Az elmúlt hetihez hasonlón reggel 9 órától 17 óráig tartottak a napi programok. A különbség az volt, hogy a hét elején 4 csapatra osztották a 22 résztvevő gyereket, és pontszerző versenyeket szerveztek nekik.

Érkezéskor létszámellenőrzés, egy kis szabad foglalkozás, majd tízórai, ami után az edzés következett. Fél 12-kor indultunk ebédelni, amit minden nap egy csendes pihenő és mesenézés követett.
-Hirdetés-

– kezdte beszámolóját Kozák István (Kozi) edző.

Majd így folytatta: – A délutáni programjaink ismét változatosak voltak. Hétfőn az iskola nagy pályáján különböző játékokat, majd a pontszerzéshez sorversenyt rendeztünk.
Kedden délelőtt akadálypályát építettünk a gyerekeknek, ahol szintén pontokat szerezhettek a csapatoknak. Délután Frittmann Zoltánnak, Müller Gábornak és Kovács Gábornak köszönhetően a sivatagba (a gyerekek szerint) mentünk egyet terepjárózni. Igazi élmény volt számukra.

Szerda délelőtt kötélhúzó versenyben mérhették össze az erejüket
Szerda délután a Tavirózsa Családi Fitness és Kalandparkba látogattunk el, ahol ajándék jégkrémekkel vártak bennünket. Ráadásnak itt ünnepeltük meg a heti szülinaposainkat. Köszönjük az ovis szülőknek a felajánlásokat.
Csütörtökön kimehettünk az Attila Ranch-ra medencézni, ahol “Csitta” ismét sütött nekünk palacsintákat, és ott máris belecsöppentünk egy kis palacsintaevő versenybe is. A palacsinták mellé az üdítőkről a Pölöskei Szörp gondoskodott, amiért nagyon hálásak vagyunk! E napig Bácsi Péter – kétszeres Európa-bajnok, kétszeres Világbajnok és kétszeres Olimpiai 5. helyezett birkózó – is kivette a részét a táboroztatásban, mivel két kisfia is részt vett a táborban. Itt is szeretnénk megköszönni neki is a segítséget és a bizalmat.
Kozák István és Bácsi Péter
Az utolsó napra is tartogattunk meglepetést! Elmentünk Kaskantyúra megnézni egy katonai járművekből álló magángyűjteményt, és nemcsak megnézni lehetett, hanem kipróbálhatták a gyerekek milyen érzés felmászni rájuk vagy beleülni.
Nagyon tetszett mindenkinek a tábor, ezt egyhangú örömujjongással jelezték, amikor felmerült a jövő évi nyári tábor lehetősége.
Még annyit fűznék hozzá, hogy a segítőimmel – ezúttal Müller Petra, Virág Zsófia, Frittmann Gergő, Papp Máté és a hét elején Lakatos Árpád – együtt mi is pozitív élményekkel zártuk a tábort, és már nagyon várjuk a folytatást!
Igazságos döntetlennel zárult a hetük, így mindenki az első helyen végzett és gazdagabb lehetett egy kiérdemelt éremmel
Köszönjük mindenkinek a külső segítséget, a szülők bizalmát és a gyerekek szeretetét!

-Kovács Gyula-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS