A Kiskőrösi Labdarúgó Club is beállt a szülőket segítő nyári táborozások sorában és nem is akárhogyan. A klub edzője Makó Zsolt adott tájékoztatást napközis táboraikról.

Az idei évben a gyermekek is vesztesei voltak a koronavírusnak. Elszigetelődtek társaiktól, nem csinálhatták kedvenc tevékenységüket éppen ezért a feloldások után úgy gondoltuk, hogy nyári napközis táborainkkal segítjük a szülőket és gyermekeiket. Július 6-tól három héten keresztül, három turnusban várjuk nemcsak a klub fiúit, hanem mindenkit, aki szereti a focit. A táborban a labdarúgás mellett igyekszünk más programokat is biztosítani-fogalmazott Makó Zsolt.

-Hirdetés-

Agócs Zoltán, Füleki Antal és Makó Zsolt edzők vállalták a tábor vezetését, munkájukat az egyesületek további edzői és tagjai segítik. A heti programok nem kötöttek, egyrészt befolyásolja az időjárás, másrészt a gyerekek igényeihez alkalmazkodva az edzők találják ki. Általában naponta kétszer mennek ki a pályára, ilyenkor a pihenőidőben a klubhelységben hűsölve játékokkal töltik az idejüket. Makó Zsolt az első héten kétszer szervezett kerékpártúrát, Agócs Zoltán viszont a melegben minden délután a strandra látogatott el a gyerekekkel. Terveik szerint a harmadik hét is szabadban töltött játékkal, kerékpározással és strandolással fog telni.

Az étkezéseket a Fortuna Étterem biztosítja, vagy strandnapon a büfében rendelhetnek a gyerekek. A klub nagyvonalúságát az is bizonyítja, hogy mindössze 15 ezer forint a tábor díja. Az utolsó, július 20-án kezdődő harmadik turnusra még lehet jelentkezni.

Berkecz Mónika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS