Év közben is nyelvoktatással foglalkozik Szekeres Mónika hiszen ő az Easy Learning nyelviskola vezetője. A nyár folyamán több turnusban szervezett nyelvi napközis tábort Kiskőrösön, segítője Loványi Csilla volt.

Az első héten Harry Potter várta a nagyobbacska gyerekeket, a második héten pedig hercegnőkké és kalózokká vált a főleg lányokból álló kis csapat. Július utolsó hetében a dzsungel téma köré építették fel a tábort.

-Hirdetés-

Az óvodások megismerkedhettek a nyelvekkel, a foglalkozásokat angol és német nyelven tartották és mindenki választhatott, hogy épp melyikhez volt kedve. A táborban 5-12 év közötti gyermekek vettek részt. Azoknak is hasznos volt a tábor, akik már valamilyen szinten beszélnek idegen nyelvet, mert az adott témában bővíthették szókincsüket.

Minden tábornak volt egy dala, amihez társult egy fejdísz és egy tánckoreográfia, így még jobban bele tudták élni magukat az adott témába. Délutánonként különböző játékokban vettek részt – volt kincskeresés, vicces sorverseny, de a kézműves foglalkozásoknak is nagy sikere volt.

A tábor utolsó napját Soltvadkerten, a Tavirózsa Családi Fitnesz és Kalandparkban töltötték. Tábortűzzel zárták a hetet és mályvacukor sütéssel, így az amerikai táborozás élményét is átélhették.

-Berkecz Mónika-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS