Nagy hagyománya van a Pünkösdi Kézilabda Tornának, amelyet utánpótlás-csapatok részére szerveznek meg minden évben térségünkben. 

A VIII. Pünkösdi Kézilabda Tornát a járványhelyzetre való tekintettel az eredeti időpontban törölni kellett. A szervezők megvizsgálták a lehetőségeket és augusztus 21-24. között – egyéb tekintetben változatlan versenykiírási tartalommal – rendezik meg a tornát. A lebonyolítás minden tekintetben a Kormányzati és az MKSZ előírásainak betartásával történik.

A Kiskőrösi KSK csapata
-Hirdetés-

A torna csoport-és terembeosztása:

Figyelem! Módosult a sorsolás!

A mérkőzéseknek a keceli, kiskőrösi, kalocsai, miskei, valamint Kiskunhalason a Bibó és az ÁMK sportcsarnokok adnak otthont. A találkozók 2×10, 2×15 és 2×20 perces játékidővel zajlanak a korosztályoknak megfelelően.

A Soltvadkerti KUSE csapata

-Az U17/U18-es korosztályban a fiúknál 7, a lányoknál pedig 6 csapat,
-Az U15/U16-os korosztályban a fiúknál 7, a lányoknál 6 csapat,
-Az U14-es fiúknál 6 és a lányoknál is 6 csapat,
-Az U13-as fiúknál 4 csapat,
-Az U12/U13-as lányoknál 9 csapat,
-Az U12-es fiúknál 5 csapat,
-Az U11-es fiúk és lányok mezőnyében összevontan 6 csapat,
-Az U9/U10-es korosztályban a fiúknál és a lányoknál összevontan 7 csapat részvételével.

A Kecel KC U12/U13-as lány és fiú csapata

A Kiskőrösi Járást az U17/U18-as fiúk mezőnyében a Kiskőrösi KSK képviseli Czinkóczki Tibor edző vezetésével valamint a Soltvadkerti KUSE Forgó Erzsébet edző irányításával. A Kecel KC U12/U13-as korosztályban fiú és lány csapatot is indított Szvetnyik Bence edző vezetésével, de a keceliek indítottak U11-es és U9-es csapatokat is.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS