A nevelési év kezdetén a Kiskőrösi Óvodák Battyhány Utcai Tagóvoda életében változások következtek be.

A Batthyány óvoda gyermek létszáma 200 főre emelkedik ideiglenesen, mert a Kiskőrösi Óvodák Thököly úti óvodájának felújítási munkálatai előre nem tervezett időpontban, 2020. szeptember 1-jén kezdődtek el. A rendelkezések alapján az építkezési területen gyermek nem tartózkodhat. Ennek okán a Thököly Óvoda teljes gyermek és nevelő közössége, a Batthyány óvodában kialakított csoportszobákban kezdi meg a nevelési évet. Az átalakítási munkálatok előreláthatólag október végén befejeződnek.

-Hirdetés-

A megnövekedett gyermeklétszám miatt közlekedésbiztonsági óvintézkedéseket szükséges bevezetni. Csizovszki László rendőrkapitánnyal és Baltás Adrienn c.r zászlóssal való egyeztetés alapján, egy kérdőív kitöltésére kérték meg a szülőket.

A rendőrkapitány javaslata alapján fontos volt felmérni a közlekedési szokásokat, annak érdekében, hogy a gyermekek a lehető legnagyobb biztonságban tudjanak érkezni és távozni az intézményből.

A kerékpárral és gyalogosan érkezők részére, a Battyhány utca főbejárata, és a buszmegálló főkapuja lesz kinyitva.

A szülők ismét felelősségteljes magatartást tanúsítottak az akadálymentes közlekedés és a biztonságos környezet megteremtésében.

-Berkecz Mónika-

MEGOSZTÁS