Az izsáki ZÖREY klub – a pandémia miatt rövidebbre sikerült – tavaszi szezonját a Beatangrock Band zárta. 2020. október 17-én, az őszi szezon nyitánya szintén a Beatangrock Band koncerttel indult, ezúttal a H-TURUL formációval együtt.

-Hirdetés-

A H-TURUL formáció vezetője már nem ismeretlen a ZÖREY klub vendégei előtt. Cserny Kálmán (az egykori Mozaik-Max gitárosa) tavaly tavasszal meglepetés vendégként, még dob és basszus playback kisérettel lépett fel. Ezúttal viszont a Beatangrock Bandból, Szeles Zoltán (basszus gitár), és Frankó Zoltán (dob) közreműködésével élőben adták elő saját szerzeményeiket és természetesen Jimi Hendrix és Deep Purple számokat. Játékuk igazi rock csemegeként alapjaiban határozta meg a buli jó hangulatát.

A Beatangrock Band immáron hatodik alkalommal lépett fel a ZÖREY-ben, az idén tavasszal bemutatkozott felállásban: Balogh László (énekes), Mirity Attila (szóló gitár), Szeles Zoltán (basszus gitár), Machács Gábor (billentyűk), Frankó Zoltán (dob). A classic rockot játszó csapat hozta a tőlük megszokott színvonalat beatang-jóvá fokozva az est hangulatát. Bár a rock-kedvelő vendégek ezúttal kissé visszafogottan, de belülről felszabadulva adták át magukat az élő koncert hamisítatlan élményének.

Az őszi szezonnyitó koncert különlegességeként, a zenekar baráti köréhez tartozó Rádi Tivadar (Aranybarna Palacsinta) felajánlásával, a vendégeiket „Beatang-jó welcome” palacsintával látták vendégül. Az évadnyitó koncertről Facebook-on láthatnak videófelvételeket.

-fg

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS