Térségünk országgyűlési képviselője, Font Sándor a tegnapi napon Facebook bejegyzésében rendkívül fontos kormányzati döntésekről számolt be.

Font Sándor, Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületének országgyűlési képviselője arról tájékoztatott, hogy teljes körű útfelújítás fog bekövetkezni Kecskemét-Soltot összekötő 52-es főút 5-ös kilométerszelvénye és az 51-es szelvény között, mintegy 46 kilométeren.

-Hirdetés-

Ugyanilyen döntés született egy másik nagy terhelésű főútról, az 54-esről is. Ez az út Kecskemétet és Soltvadkertet köti össze. Az  még fel nem újított 23 kilométeres szakasz Bócsa és Törökfái között kerül majd megújításra. 

Az így felújított utak, például az 54-es út mintegy 50.000 lakosnak, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Kiskunhalas lakosainak a biztonságosabb eljutását fogja biztosítani Kecskemét irányába. Ugyanígy az 52-es út teljeskörű felújítása 4 körforgalmi csomópont beépítésével Solt, Dunavecse, Kalocsa, Dunapataj, Harta és a térségbeli települések lakóinak biztosítja a biztonságos közlekedést.

„Több éves képviselői munkánk eredményét közli gyakorlatilag a Magyar Közlöny, és bízunk benne, hogy a terv szerint 2021 második felében elkezdődik a teljeskörű felújítás ezen a két nagyon terhelt főúti szakaszon”

-tette hozzá Font Sándor, térségünk országgyűlési képviselője. 

MEGOSZTÁS