Nemrégiben plüssfigurákat helyeztek ki Kiskőrös központjába, ezzel ösztönözve az embereket egy kis adakozásra. Ez adta az ötletet a Sörös testvéreknek, hogy egy újfajta önzetlen kezdeményezés vegye kezdetét városunkban. Játékra hívják a családokat, baráti társaságokat, hogy erősítsék az összetartozás élményét. A játék, azaz a karácsonyi kincsvadászat lényege az lenne, hogy egy kicsit így is együtt lehetünk azokkal, akiket szeretünk.

Krisztián és Tamás is úgy gondolja, hogy az embereket igencsak megterheli a koronavírus miatti sok intézkedés. Ezért játékra, egy kis mozgásra, azaz kincsvadászatra hívják a kiskőrösieket. Összegyűjtöttek körülbelül 30-40 darab ajándéktárgyat, amit december 20-án elhelyeznek a város központjában, hogy megtalálhassák azok, akik szeretnének részt venni a játékban.
Gyűlnek a kincsvadászat ajándékai
-Hirdetés-

Az ajándéktárgyakat önerőből vásárolják meg, de szeretnék, ha minél többen csatlakoznának a kezdeményezéshez. Azok, akik szeretnének hozzájárulni, valamilyen játékkal vagy ajándéktárggyal a karácsonyi kincsvadászathoz, keressék Sörös Krisztiánt  és Sörös Tamást a Facebook oldalán.

Sörös Krisztián és Sörös Tamás a kincsvadászat megálmodói
MEGOSZTÁS