Vidékfejlesztési pályázaton nyert 100 millió forintból és további 100 millió forint saját költségvetési forrásból lekövezik Kiskőrösön a Széles utat és a Seregélyesi út kövezett része is folytatódni fog a Rác útig.

Az összesen 2166 méter hosszú útszakasz(ok) rekonstrukciójáról szóló szerződést december 14-én írta alá Domonyi László polgármester és Tercsi Miklós, az ÉKISZ Építőipari Kft. ügyvezetője.

A Széles út aszfaltozása március 1-jén kezdődik és várhatóan június végén, július elején fejeződik be.

Domonyi László polgármester, Szedmák Tamás alpolgármester, az érintett körzet önkormányzati képviselője és Tercsi Miklós, az ÉKISZ Építőipari Kft. ügyvezetője
-Hirdetés-

A 2166 méter hosszú útszakasz korszerűsítése érinti az Izsáki út -Széles út, a Széles út-Madách utca, valamint a Seregélyesi út meghosszabbításaként a Rácz útig tartó szakaszt. Az aszfaltburkolattal ellátandó utak Szedmák Tamás alpolgármester választási kerületébe tartoznak.

„A mintegy 200 milliós projekt megvalósításához egy Vidékfejlesztési pályázati kiíráson nyertünk 100 millió forintos támogatást, a bekerülési költség másik felét önerőből fedezi a város, erről már a pályázat beadásakor döntöttek a képviselő-testület tagjai” – nyilatkozta Domonyi László polgármester. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS