A Petőfi Sándor Művelődési Központ alsó tagozatosok számára kiírt pályázatára több mint 40 gyermek készített különböző technikával alkotásokat. A ceruza és filcrajzokon kívül voltak olyan gyermekek, akik csillámos ragasztóval és papírgalacsinnal, matricával vagy éppen csomagolópapírral, szalvétával is gazdagították az alkotásaikat. Sokaknál jelent meg „karácsonyi kívánságként” a közös családi együttlét, az ajándékozás öröme, illetve a téli táj iránti vágyakozás.
 

A beérkezett rajzokat Babucsikné Zeikfalvy Anna grafikusművész, Rubos Zoltán fotós és a művelődési központ csapata közösen értékelte.

 
Alapos mérlegelést követően az alábbi eredmény született.
A zsűri díjazta Czirok Dóra alkotását, amelyet nagy aprólékossággal és rengeteg energiával készített. A kép minden alkotó elemét gyurmából készítette el, amely ezzel különdíjas helyezést ért el.
 
Czirok Dóra
A harmadik helyezett Ralovich Eszter rajza lett, aki a Csepi könyvesbolt ajándékutalványával lett gazdagabb.
 
Ralovich Eszter
A második helyezést Tóth Alexandra érte el, aki egy fejhallgató boldog gazdája lett.
 
Tóth Alexandra
Az első helyezésért járó karácsonyi fotózást Benyik Boglárka alkotása nyerte el.
 
Benyik Boglárka
Az alkotások egy főtéri séta alkalmával megtekinthetők a Tourinform iroda melletti ablakokban, ahol természetesen fotózkodni is lehet az alkotásokkal.
Köszönjük a szülőknek, pedagógusoknak és a gyerekeknek is, hogy időt és energiát fordítottak az alkotások elkészítésére.
Szeretetben gazdag és békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek! – nyilatkozta hírportálunknak Szabadi Maglódi Kitti, a művelődési központ igazgatója. 
 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS