Az Országos Ifjúsági Bajnokság III. osztályának G csoportjában szerepel a Soltvadkerti KUSE fiú utánpótlás kézilabda csapata. Az együttes zártkapus mérkőzést játszott január 22-én hazai környezetben, amikor a Bácsalmási PVSE gárdáját fogadták.

-Hirdetés-

A soltvadkerti fiatalok már az első félidő elején eldöntötték a találkozót, hiszen a játékrész közepére 14-3-as előnyre tettek szert. Innentől kezdve már a mérkőzés kimenetele nem volt kérdéses, csak az, hogy milyen arányban nyer a hazai csapat. A második félidőt 22-8-as állásról kezdték a csapatok és a soltvadkertiek helyenként szép találatokat szerezve nyertek 48-23-ra. Ezzel a győzelemmel a soltvadkerti együttes a tabella éléről várhatja a folytatást.

A soltvadkerti csapat a következő kerettel lépett pályára (a név után a szerzett gólok száma): Tóth B. (k), Hegyi (k), Bódi 2, Hirsch 6, Mészáros 1, Opauszki 18, Kriszt 10, Majer 2, Szentgyörgyi 3, Szénási 2, Rákóczi 3.

Forgó Erzsébet (a képen jobbra)

Forgó Erzsébet – edző:

Szerencsére a téli felkészülésünket nem akadályozta semmi. A csapatunk teremben tudott edzeni végig és betegség miatt sem volt kénytelen kihagyni senki sem a gyakorlásokat. A járványhelyzet így nekünk most nem akadályozta a megszokott programunkat. A bácsalmás elleni találkozó egy felvezető mérkőzés volt a bajnokságra, amely találkozó még az őszi szezonból maradt el és most pótoltuk. Sérülés miatt Nagy Norbertre nem számíthattunk, aki a védekezésünkben nagyon hiányzott. A mostani mérkőzésen több hibát elkövettünk támadásban és védekezésben is, ami a komolyabb játékerőt képviselő ellenfelekkel szemben már nagyon megbosszulhatja magát. Az idei mérkőzéseinket sikerült úgy beosztani, hogy az elmaradt találkozóinkat a február 10-én induló tavaszi szezonig bepótoljuk. A csapat 13 fős kerete heti három edzéssel készül a bajnoki találkozókra, mellyel az a célunk, hogy a szezon végére érmes helyen végezzünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS