A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE csapata eddig a tavasszal is gyengén szerepel és úgy vesztett el a gárda idén zsinórban 5 mérkőzést, hogy nem sikerült gólt rúgniuk.

A csapat február 27-én hazai környezetben lépett pályára, de a fiúknak nem sikerült megszakítaniuk a nyeretlenségi sorozatukat.

A soltvadkertiek a Lajosmizsei VLC gárdáját fogadták, akiktől 2-0 (0-1) arányú vereséget szenvedtek: Eifert – Dulai (Tóth Á.), Rózsa (Lévai), Fék, Frei, Fejes (Gillich), Pekker, Molnár, Varga, Kővári, Radics. Az első félidőben kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán kevés helyzettel a kapuk előtt.

-Hirdetés-

A 20. percben egy nagy védelmi hiba után az első valamirevaló támadásából lőtt gólt a Lajosmizse (0-1). Ezt követően a soltvadkertiek birtokolták többet a labdát, de igazán nagy gólhelyzeteket nem tudtak kialakítani. A második félidőben kitámadott a hazai gárda, de a középpályán nagyon sok labdát eladtak, a vendégek kontratámadásai pedig állandó gólveszélyt jelentettek. A hazai kaput többször is Eifert János bravúros védései vagy a kapufa mentette meg a góltól. A vendégek második találata egy kontratámadás végén esett a 92. percben (0-2). A soltvadkertiek támadójátékában ezen a napon sem volt benne a gól, a lajosmizseiek pedig a második játékrészben kialakított helyzeteik alapján akár nagyobb arányban is nyerhettek volna.

Újvári Gábor

Újvári Gábor – Soltvadkerti TE edzője:

A találkozó előtt a héten a támadásvezetések gyakorlására fektettük a hangsúlyt és most egy kisebb változás volt a játékrendszerünkben is, mivel három támadóval álltunk fel. Sajnos ma sem sikerült a gólszerzés, mert a döntő pillanatokban vagy az utolsó passzoknál rossz döntéseket hoztunk. Az első félidőben sikerült végrehajtani a fiúknak azt, amit elterveztünk és tudtuk irányítani a játékot. Nagyon sajnálom, hogy a játéknak ebben a szakaszában az egyetlen támadásából gólt rúgott (egy védekezésben elkövetett hibánk után) a vendég együttes. A második félidőben próbáltunk az eredmény után futni, miközben a támadásaink során rengeteg labdát elveszítettünk, amelyek után veszélyes akciókat vezetett az ellenfelünk. A végén a cseréket követően már négy támadóval a pályán próbáltunk gólt szerezni, de ez sem hozott eredményt és a végén egy kontratámadás után kapott újabb góllal eldőlt a találkozó sorsa. Ma kapkodó és pontatlan volt a játékunk, miközben az ellenfelünk igen jól szervezte meg a kontratámadásait, így több nagy gólhelyzetük is volt. A hiányérzetem azzal kapcsolatban van, hogy az első félidőben nem tudtunk gólt szerezni, mert amennyiben mi szerzünk vezetést úgy szerintem másként alakult volna a végeredmény. Most jön a Kiskőrös elleni szomszédvári rangadó, melyen nem mi vagyunk az esélyesek, de egy ilyen találkozón szerintem bármi megtörténhet.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (61 db kép)
MEGOSZTÁS