Idén is elindította Tündérszépek országos szépségversenyét a baon.hu, ahol az olvasók is szavazhatnak kedvencükre. A Tündérszépek jelöltjei  között szerepel Borbényi Klára, Horváth Dzsesszika és Varga Izabella is. 

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz – írja a baon.hu. 

 

Borbényi Klára (Forrás: baon.hu)
-Hirdetés-

Borbényi Klára
26, Kiskőrös

 

Borbényi Klára vagyok, 26 éves, Kiskőrösön élek. Fitness-wellness instruktor szakon végeztem Budapesten. Jelenleg csoportos és személyi edzéseket tartok. 

Klára 166 centiméter magas. Csillagjegye: bak. Kedvence a nutella és a zéró kóla. Kedvenc zenéje: Ava Max – King & Queens. Kedvenc illata: Pink Saga parfüm.

 

 

Horváth Dzsesszika (Forrás: baon.hu)

Horváth Dzsesszika
20, Kiskőrös

 

Horváth Dzsesszika vagyok, 20 éves, Kiskőrösön lakom. Kecskeméten tanulok, kisgyermeknevelői szakon. Érdekel a művészet, hobbim a rajzolás és a festés. Szabadidőmben sportolni is szoktam. Korábban modellkedtem. Azért jelentkeztem a versenyre, mert szeretném kipróbálni magam ezen a területen is. 

Dzsesszika 175 centiméter magas. Csillagjegye: skorpió. Kedvenc étele a bolognai spagetti és leginkább vizet iszik. Kedvenc zenéje: G-Eazy & Halsey – Him & I, kedvenc illata pedig S. Oliver parfümjei.

 

Varga Izabella (Forrás: baon.hu)

Varga Izabella
18, Izsák

 

Varga Izabella vagyok, 18 éves, Izsákon élek. Rendvédelmi szakon tanulok, viszont nagyon érdekel a szépségipar világa, ezért is jelentkeztem a versenyre, hogy megmutathassam milyen kitörni az egyenruha mögül. Mindig a legjobbat hozom ki magamból, még akkor is ha rossz napom van.

Izabella 159 centiméter magas, csillagjegye rák. Minden ételt szeret, amiben van tészta és leginkább gyümölcslevet iszik. Kedvenc zenéje: Jax Jones – I miss you. Kedvenc illata: Jennifer Lopez Promise parfümje.

Forrás: baon.hu 

MEGOSZTÁS