Az elmúlt időszakban komoly fejlesztések történtek a Kiskőrösi Városi Sporttelepen. A Kiskőrösi LC sikeres TAO támogatási pályázatainak és az önkormányzat támogatásának köszönhetően megújultak a labdarúgó pályák és az öltöző épülete is.

-Hirdetés-

Most a szép környezet kialakításában és a zöld növényzet fejlesztésében vállalt szerepet az Ültess Fát Mozgalom Egyesület. A civil szervezet felajánlásának köszönhetően március 12-én 363.000 forint értékben került elültetésre gömbkőris a lelátó felső részénél. A faültetésen részt vett ezen a napon a Kiskőrösi LC összes csapatának edzője és minden korosztályból egy játékos, valamint a klub vezetői. Minden csapat, valamint az önkormányzat részéről Domonyi László és az Ültess Fát Mozgalom Egyesület elnöke, Filus Tibor is elültette a saját fáját.

Domonyi László (balra) és Filus Tibor (jobbra)

Mindenkinek, aki a faültetésen részt vett, egy Ültess Fát Mozgalom Egyesület logójával ellátott neonzöld pólót adott át Filus Tibor. A labdarúgó klub azt tervezi, hogy az eseményen résztvevők neveit egy kis táblácskán feltüntetve örökítik meg az utókor számára, hogy kik voltak a faültetők. Minden fa mellé Ba Irén kertész támogatásának köszönhetően egy karó is került. A fák további kezelését a labdarúgó klub vállalta magára, amelyek tövéhez egyedi öntözőrendszert építenek ki. Remélhetőleg a gondos ápolásnak köszönhetően mihamarabb árnyat adó fák fogják díszíteni a lelátó felső részét.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS