A Vadkerti-tó körül sajnos igen sok olyan hulladék van, amelyet az arra járók dobáltak el.

-Hirdetés-

A felgyülemlett szemetet látva döntött úgy Nagy-Parádi Tímea és férje Nagy Ervin, hogy az általuk vezetett cég dolgozóival összefogva hulladékgyűjtési akciót szervez a tóhoz.

A kis csapat április 9-én gyűlt össze a Vadkerti-tónál, hogy a tóparton végigjárva összeszedjék az ott található különböző hulladékokat. A környezetvédő programról Nagy-Parádi Tímea elmondta, hogy a férjével rendszeresen a tó körül futnak és szomorúan látták, hogy milyen sok szemét van a szép zöld övezetben.

Kiemelte, hogy a szívügyének tekinti a környezetvédelmet és ezért gondolták, hogy szerveznek a cégjük dolgozóinak bevonásával egy ilyen programot. Az összes kollégájuk eljött az eseményre és nagyon szívesen vettek részt ebben a kezdeményezésben. A mostani hulladékgyűjtés során találkoztak törött ablaküveggel, használt gumiabronccsal, hátrahagyott gépjármű dísztárcsával, műanyag flakkonokkal és egyéb apróbb tárgyakkal. A szemétszedéshez a Vadkert Komszolg Kft. biztosította a részükre a zsákokat, amelyeket gyűjtőpontokra helyeztek el és onnan az önkormányzat cége fogja majd elszállítani azokat.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS