Egy kiskőrösi nyár sem telhet el strandolás nélkül a helyi fürdőben, ahol a medencék mellett a foci- és röplabdapályák is aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. De azért a fürdőzés sem minden: a nyári szünet kitöltéséhez másfajta programokra is szükség van.

-Hirdetés-

Ha úgy érzed, hogy egy kicsit kimozdulnál városodból egy hosszabb nyaralásra, érdemes szétnézned a nyári táborok kínálatában.

People Team nyári gyerektábor, újgenerációs tématáborok három turnusban (Fotó: peopleteam.hu)
Nem kell túl messzire utaznod ahhoz, hogy szuper csapatra és izgalmas élményekre találj. Ha elmúltál 7 éves, de még nem vagy 18, akkor neked való a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári fesztiválja.

Július végén és augusztus elején három egyhetes turnusban várják a jelentkezőket.

Turnusok 2021-ben:

(1) július 25–31.
(2) augusztus 1–7.
(3) augusztus 8–14.

A seregnyi gyerek és fiatal tömérdek új ismeretségre is szert tesz (Fotó: peopleteam.hu)

Mindegy, hogy az informatika, a színészet, a filmezés, a robotika, a fotózás vagy a képzőművészet érdekel, megtalálod a neked való témát. A kreatívírás-táborban nemcsak Petőfiről lesz szó – hiszen kiskőrösiként róla már biztosan mindent tudsz –, hanem megjelenhetnek első költeményeid is.
Akkor sem kell elkeseredned, ha menet közben rájössz, hogy a kuktatábor mégsem a te világod. Csak szólsz, megbeszéled a szüleiddel meg a táborvezetőkkel, és másnap már el is kezdhetsz ismerkedni a drónépítés fortélyaival.

A táborozók az egyes témákon belül érdeklődés, kor és felkészültség szerint is a megfelelő társakra lelnek (Fotó: peopleteam.hu)
A legjobb, ha sikerül rábeszélni a legjobb haverodat a táborozásra.

Ha nem megy, akkor sem kell attól tartanod, hogy egyedül maradsz: a tábor közel 500 lakója között biztosan barátokra lelsz. A választott témában tartott kétszer 60 perces és egy 90 perces óra tölti ki a délelőttöt. Délután semmi nem kötelező, ám mindent érdemes kipróbálni. Ha mozognál, várnak a trambulinok és a 6 sportpálya. Ha társasoznál, nyitva a játékszoba. Ha a szüleidnek készítenél ajándékot, ott a kézművessarok.
Már az első napon választhatsz magadnak egy csapatot. A versenyeken minden team bebizonyíthatja ügyességét és ravaszságát. A cél a PT-kupa és a rengeteg ajándék elnyerése.

 

Minden korosztály megtalálja a neki megfelelő programot.

Ne aggódj, nem kell 8 évesekkel a mesedélutánt hallgatnod. Meghívott előadók, koncertek, filmklub várja a kamaszokat.

Ne tétovázz, kezdj bele a szervezkedésbe, győzd meg a szüleidet és a barátaidat is, hogy ez a tábor AZ A TÁBOR!

 

Forrás, képek: Galambos Dániel, peopleteam.hu

MEGOSZTÁS