Április 27-én megnyitotta kapuit az új izsáki piaccsarnok. Reggel 7 órakor, Rideg László a Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Bozóky Imre alpolgármester mondtak rövid köszöntőt és adták át az árusoknak, és vásárlóknak az új létesítményt. A katolikus egyház részéről Bajkó Zoltán plébános, a református egyház részéről Magyarné Balogh Erzsébet lelkész kért áldást a létesítményre.

-Hirdetés-

A beruházásról korábbi cikkünkbe Kutas Tibor, akkori polgármester elmondta, hogy a piaccsarnok a TOP-2.1.2-15 hazai társfinanszírozással megvalósuló uniós pályázat keretében került megépítésre a Kossuth tér arculatának megújításával együtt. A beruházás összköltsége 438,4 millió forint volt, mely 377,8 millió forint pályázati támogatásból és 60,6 millió forint önkormányzati forrásból (banki hitel) adódott össze.

Kapcsolódó cikk
A zárás után az új piacon indulhat majd el a kereskedés Izsákon
A zárás után az új piacon indulhat majd el a kereskedés Izsákon
A koronavírus járvány terjedésének lassítása érdekében az Izsáki Önkormányzat úgy döntött, hogy a helyi piacon nem folyhat árusítás. Jelen helyzetben...

Az új piac belső összterülete 510 m2, a pavilon területe pedig 298 m2. Az árusító helyek tekintetében 3 üzlet (16,16 és 19  m2), valamint egy gombavizsgáló került kialakításra.

Ezentúl a piaci napokon kedden és pénteken a Katona József utca piaccsarnok felöli szakasza lezárásra karül a piac időtartama alatt.
Kérjük az óvodába igyekvőket, hogy a Kölcsey utca felől közlekedjenek!

Forrás, képek: Izsák Facebook oldala

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS