A hagyományos ballagási ünnepségek ugyan idén is elmaradnak, de a Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Technikum szeretne méltó búcsút venni a végzős diákoktól. Holnap, az érettségi vizsgahét előtti szombaton, online ceremónia keretein belül búcsúztatják majd a ballagókat. Erről tett ki felhívást az intézmény vezetője, Szentgyörgyiné Szlovák Mária az iskola közösségi oldalán.

-Hirdetés-

 

Kedves Végzősök!
Amikor egy évvel ezelőtt csak a virtuális térben köszönthettük ballagó diáktársaitokat a középiskolai tanulmányaikat záró ünnepségük napján, azt hittük, ez csak egy egyszeri, idén már csak rossz emlékként eszünkbe jutó esemény lesz. És most ismét itt vagyunk a ballagás előtti napon, és sajnos hétfőn Ti is úgy kezditek meg érettségi vizsgáitokat, hogy holnap csak két helyi tévécsatornán (Kiskőrös Tv, Soltvadkerti Televízió), illetve az interneten keresztül kívánhatunk azokhoz sok sikert Számotokra!
 
Mi a személyes búcsúról nem mondtunk le, bízunk benne, hogy a járványügyi helyzet javulásával hamarosan azt is megszervezhetjük Nektek, de addig is fogadjátok majd sok szeretettel 11. évfolyamos diáktársaitok köszöntését, amit május 1-jén 9.00 órakor tekinthettek meg a fentebb felsorolt csatornákon!
S hogy azért egy picit a ballagás hangulatából is “becsempésszünk” hétvégére iskolánk falai közé: nagy szeretettel díszítettük fel tiszteletetekre iskolánk főbejáratát.

Munkatársaim, sőt egész intézményi közösségünk nevében szeretettel gondolok Rátok, s természetesen veletek együtt izgulva készülök a hétfőn kezdődő megmérettetésre:
 
Szentgyörgyiné Szlovák Mária

Az online ballagás a Kiskőrös TV-ben, a Soltvadkert TV-ben,
illetve interneten, május 1-jén 9 órától lesz megtekinthető. 

Kapcsolódó cikk
Így készülnek a kiskőrösi középiskolák a tavaszi érettségire
Így készülnek a kiskőrösi középiskolák a tavaszi érettségire
Május 3-án veszi kezdetét az idei érettségi vizsgaidőszak, amely néhány kivétellel csak írásbeli vizsgarészből áll majd. A koronavírus miatt fokozott...

Forrás, képek: Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium Facebook oldala

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS